Ga terug naar de basis, voel je Oer in Drenthe

No nonsense, puur, oorspronkelijk, echt. Ga terug naar de basis, ontdek je Oerinstinct en kom naar Drenthe.

Kom winterkamperen

Op steeds meer plekken in Drenthe kun je winterkamperen. De Drentse natuur is prachtig in de winter en je kampeert in alle rust. Een knapperend kampvuurtje, warme chocolademelk en marshmallows. Iets voor jou? Bekijk onze tips en waar je in de winter een plekje vindt.

Dompel je onder in de Drentse oernatuur

Laat alles voor wat het is. Even weg van TV’s en telefoons. Zelf ontdekken en ervaren. Klimmen, klauteren en relaxen. Ga terug naar de basis en beleef de Oerprovincie van Nederland.

Meer informatie

Het is vooral fijn dat Drenthe gewoon in Nederland ligt. Hoef je tenminste niet twee dagen in de auto te zitten en het is net zo leuk als Frankrijk. Alleen wel jammer dat er geen grotten zijn.

Ize, 7 jaar

Vind je Oerkracht in Drenthe

Sportieve bikkel? Dan is Drenthe jouw plek. Ongebaande paden, slootjes, vennetjes, bossen. In de ruige Drentse natuur kun je heel gemakkelijk helemaal stuk gaan. Bekijk alle uitdagingen in onze Oersportkalender en meld je aan!

Drenthe in het donker

Witte wieven, die bestaan toch niet echt? Of zijn dat toch geen flarden mist daar........ Ontdek het zelf en ga op avontuur in Drenthe.

Ontdek Drenthe in het donker