Groepen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Gezellig met vrienden, een reünie, personeelsuitje of vrijgezellenfeest. In Drenthe kun je alle kanten op! Stoere outdoor activiteiten, creatieve en culturele uitjes, games en hilarische toertochten. Te veel om op te noemen en zeker te veel om in één dag te beleven. Blijf dus gerust een nachtje in één van onze groepsaccommodaties. 

Drentse groepsarrangementen

Met zo'n groot aanbod is het soms lastig om te kiezen wat je gaat doen. Wij helpen je daar graag een handje bij met een aantal mooie arrangementen, voor een dagje uit of weekendje weg met de hele groep! 

Groepsactiviteiten

Benieuwd naar alle groepsactiviteiten in de Oerprovincie van Nederland? Neem dan een kijkje in het overzicht. Of je nu met acht of honderd personen komt, uitdaging of rust zoekt, er is van alles te doen. Paintballen, abseilen en karten, mountainbike- en huifkartochten, een rit op een Solex, games en boogschieten. 

Ga naar alle groepsactiviteiten

5x outdoor groepsuitjes

Ga met z'n allen lekker naar buiten! Drenthe biedt alle ruimte voor een gezellig groepsuitje in de buitenlucht. We zetten 5 tips voor je op een rijtje.

Bekijk de tips
Twee jongens zijn met een solex aan het toeren door Drenthe. Vrienden klimmen via een net over het water bij het survivalparcours van Sportlandgoed.

Blijf nog een nachtje

Wat is er leuker dan de dag gezamenlijk afsluiten bij een mooie groepsaccommodatie? Nog even samen nagenieten, goeie verhalen en een borrel bij het kampvuur. In Drenthe staan er heel veel verschillende groepsaccommodaties voor je klaar. 

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!