Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Drenthe. Lees meer.

5x de leukste speelbossen

Er valt van alles te doen en te beleven in de Drentse bossen. Klimmen, klauteren, op boomstammen balanceren en stampen in de plassen. In onze speelbossen is het heerlijk buitenspelen. Dus trek je laarzen aan en ga er samen met het hele gezin op uit. Wij hebben 5 favoriete belevenissen in de Drentse natuur voor je geselecteerd. 

 

Meer inspiratie voor je bezoek aan Drenthe

Herfstknutsels maken

Herfstknutsels maken

Als in de herfst de bladeren vallen, breekt de tijd aan van knutselen met de natuur. Dit zijn een paar leuke herfstknutsels om te maken.

48 uur herfst snuiven met het hele gezin

48 uur herfst snuiven met het hele gezin Een zoontje zit bij zijn moeder op schoot in een vakantiehuisje in Drenthe. Het is al donker de kaarsjes zijn aan, bijna bedtijd.

Zin om wat langer te blijven? Er is in Drenthe genoeg te doen en te beleven. Laat je inspireren voor een weekend weg in Drenthe. 

Kabouters spotten in Drenthe

Kabouters spotten in Drenthe

In Drenthe vind je overal kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje. Ze zijn een beetje schuw en laten zich niet heel gemakkelijk zien. Maar in Drenthe is de kans om een kaboutertje te spotten wel het allergrootst.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!