Slapen midden in de natuur

Kom overnachten midden in de Drentse natuur. 's Nachts is het muisstil en lekker donker, zodat jij heerlijk kunt ontspannen en wegdromen. Wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, word je uitgerust wakker. En na het ontbijt stap je zo het bos in voor een vroege ochtendwandeling. Bekijk ons aanbod en boek je accommodatie.

Cabiner Staatsbosbeheer

Na een stevige wandeling door de Drentse wildernis, loop je zo je verblijf binnen. De Cabiner is een zelfvoorzienend en verplaatsbaar huisje dat je letterlijk dichterbij de elementen brengt. Pomp je eigen grondwater op om te kunnen douchen en maak een vuurtje om jezelf en het eten op te warmen. Slapen doe je in een heerlijk comfortabel bed, met een grandioos uitzicht.

Boek deze plek
Een man staat in de deuropening van een vakantiehuisje midden in de natuur.

Boshuis de Witte Raaf

Verscholen in de bossen van het Drents-Friese Wold ligt een oase van rust: De Witte Raaf. De drukte van de buitenwereld glijdt gelijk van je af wanneer je deze idyllische plek via een kronkelend bospad bereikt. Drie hectare bos, exclusief voor jou, waar je de hectiek van alledag volledig kunt vergeten.

Boek deze plek
Een vrouw zit bij een kampvuur naast een vakantiehuisje in het bos.

Oldambster Boerderij

Een verblijf op een prachtige locatie in een gerenoveerde, authentieke Oldambster boerderij. Vanuit dit Arthouse ligt het Nationaal Park Dwingelderveld letterlijk voor je deur. Kom tot rust in de knusse zithoek bij de open haard, geniet van een glas wijn en een goed boek, of kijk gewoon lekker naar buiten. De grote ramen bieden je een prachtig uitzicht over de Drentse natuur.

Boek deze plek
Een moderne versie van een oldambsterboerderij die in de natuur staat.

Huis Landweer

In vakantiehuis Landweer ervaar je ultieme rust en privacy. Het absolute hoogtepunt? Het eigen bos dat het chalet omringt. Daar kun je écht ongestoord wandelen en de ontspannende werking van de natuur beleven. Tijdens je wandelingen door het bos spot je tal van vogelsoorten, eekhoorns en reeën. En als je goed zoekt kun je zelfs een dassenburcht tegenkomen.

Boek deze plek
Het houten huisje Landweer middenin de Drentse bossen.

Natuurhuisje Norg

Vlakbij het gezellige dorpje Norg kom je in dit natuurhuisje helemaal tot rust. Loop zo vanuit je vakantiehuisje je eigen bostuin (van 750 m²!) in, geniet van goede gesprekken bij de haard, of ontspan in de buitensauna of hottub onder de sterrenhemel. Op de veranda en in de sfeervol verlichte tuin vind je meerdere plekken om heerlijk te luieren en te genieten van de natuurlijke omgeving.

Boek deze plek
De sfeervol verlichte houten veranda met poefjes en de houten sauna in de tuin van natuurhuisje Norg midden in de Drentse bossen,

Buitenlevenwoning De Specht

Omringd door de stilte van boswachterij Sleenerzand, vind je Buitenlevenwoning De Specht. Dit huisje is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Drentse natuur. Slapen doe je hier in eigentijdse bedsteden, die uitkomen in de woonkamer. Ga op pad en verken de omgeving. Na afloop van een wandeling of fietstocht staat er een heerlijke hottub voor je klaar in de tuin.

Boek deze plek
Een zwart houten vakantiehuisje met een zitje in het bos.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!