Verblijven & Overnachten

Zoek en boek jouw ideale vakantie of weekendje weg

Zoveel te doen, dat lukt nooit in één dag. Blijf dus gerust een nachtje. Wil je wakker worden midden in de natuur? We hebben hier heel veel bos en heide, dus neem je tent of caravan mee en kom lekker naar de camping. Liever een gespreid bedje? Boek een hotel, b&b of vakantiehuisje, alles staat voor je klaar. Kom je gezellig met z'n allen: er zijn talloze groepsaccommodaties en groepshuizen in Drenthe. Ook onze bungalowparken zijn een aanrader. Waar je ook slaapt, in Drenthe overnacht je altijd onder een dak vol heldere sterren. We helpen je op weg met het kiezen van jouw ideale accommodatie.

Kom bijzonder overnachten in Drenthe

Bekijk alle accommodaties in Drenthe

Wil je op vakantie in eigen land, een midweek er tussen uit of gezellig een weekendje weg? Dan hoort daar natuurlijk een mooie accommodatie bij. Of je nu op zoek bent naar een bungalowpark, een kindercamping, een hotelovernachting voor twee, of toch liever overnacht in een knus vakantiehuisje of een bed&breakfast, je vindt altijd je slaapplek in Drenthe.

Welk avontuur in Drenthe kies jij?

In Drenthe heb je alle ruimte om avonturen te beleven. Vlieg als Tarzan door de bossen. Bezoek een pretpark. Of slaap in een boomhut. Bekijk de interactieve video en stel je bezoek aan Drenthe samen.

Stel jouw dagje Drenthe samen

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!