Verblijven & Overnachten

Zoek en boek jouw ideale vakantie of weekendje weg

Zoveel te doen, dat lukt nooit in één dag. Blijf dus gerust een nachtje. Wil je wakker worden midden in de natuur? We hebben hier heel veel bos en heide, dus neem je tent of caravan mee en kom lekker naar de camping. Liever een gespreid bedje? Boek een hotel, b&b of vakantiehuisje, alles staat voor je klaar. Kom je gezellig met z'n allen: er zijn talloze groepsaccommodaties en groepshuizen in Drenthe. Ook onze bungalowparken zijn een aanrader. Waar je ook slaapt, in Drenthe overnacht je altijd onder een dak vol heldere sterren. We helpen je op weg met het kiezen van jouw ideale accommodatie.

Kom bijzonder overnachten in Drenthe

Plaggenhut d'olde kamp

Overnacht in een Drentse plaggenhut

Slaap tussen de toppen van de bomen

Musarrindill arthouse

Verblijf in een kunstwerk

Jufferen Lunsingh

Slaap op een landgoed

Een huisje midden in de natuur

Hutjes op de hei

Meer bijzonder overnachten

Bekijk alle accommodaties in Drenthe

Wil je op vakantie in eigen land, een midweek er tussen uit of gezellig een weekendje weg? Dan hoort daar natuurlijk een mooie accommodatie bij. Of je nu op zoek bent naar een bungalowpark, een kindercamping, een hotelovernachting voor twee, of toch liever overnacht in een knus vakantiehuisje of een bed&breakfast, je vindt altijd je slaapplek in Drenthe.

Oerbnb - Slapen op unieke plekken in Drenthe

Slapen op het TT Circuit of onder een meesterwerk? Overnachten in de buitenlucht, een strafgevangenis of vlakbij olifanten, leeuwen en stokstaartjes? Vorig jaar maakte je kans op deze unieke Oerbnb overnachtingen in Drenthe. Acht winnaars kwamen vervolgens naar Drenthe voor hun oerervaring en leggen dit vast in een vlog. Bekijk hier de ervaringen van de Oerbnb winnaars.