Boomhutten

Is het niet de droom van elk kind? Slapen in een boomhut! In Drenthe hoef je ze niet zelf te bouwen. Hier hoef je alleen maar de boom in te klimmen. En daar vind je een prachtige plek in de natuur. Van alle gemakken voorzien. Je slaapt midden tussen de vogels. Als je wakker wordt dan zie je als eerste de takken van de bomen. Wie weet welke zeldzame vogel je daar nog tegenkomt! We geven je een paar leuke tips voor een toffe boomhutovernachting. 

Boomhut XXL: slapen op een toplocatie

Op vijf campings in Drenthe kan je overnachten in een echte 'boomvilla'. Deze boomhutten zijn nieuw en van alle gemakken voorzien. Ben jij één van de eerste die in deze luxe boomhutten komt overnachten? Kijk snel welke Boomhut XXL bij jou past.

Boek hier je boomhut

Camping Torentjeshoek

In Dwingeloo kun je een waar avontuur van je vrije dagen maken. Tussen de bladeren van de bomen vind je jouw bed. Alles is gemaakt van natuurlijke materialen. Dit is een plek waar je echt één bent met de natuur. Back to basic! En ja, natuurlijk wel met een dak boven je hoofd. Jerrycan bij de hand, een tweepits kookpitje en een picknicktafel. Wat heb je nog meer nodig? Nou vooruit, een lekker bed. Die vind je in de boom. Leuk!  

Boek hier je boomhut

Camping de Norgerberg

De boomhutten in het Drentse Norg kun je vergelijken met een trekkershut. Alleen staat zo'n trekkershut vaak op de grond. Hier kun je de boom in voor een overnachting. De kinderen zijn vaak verknocht aan de hangmat in de hut. Maar er staan natuurlijk ook bedden. Buiten, midden in de natuur, vind je voor je boomhuis mooie banken. Ga lekker chillen in het bos. Je komt hier ultiem tot rust, dat staat vast!  

Boek hier je boomhut

Camping 't Vlintenholt

Wat een idee, eerst omhoog klimmen om je bed op te zoeken. De boomhut in Odoorn vind je midden in het bos. Hier slaap je tussen de eekhoorntjes en geloof ons: dat is echt leuk wakker worden! De boomhut is praktisch ingericht met een slaapbank en een kitchenette. Onder aan de boom vind je een veranda. Mooi ontbijtplekje. De ondergaande zon beleef je op z'n mooist vanuit de hut zelf. Er staan twee heerlijke stoelen. Het uitzicht is fenomenaal!

Boek hier je boomhut