5x de leukste kinderroutes

Herfst. Het landschap verandert langzaam van kleur. Dagen worden korter, buiten is het kouder. Redenen om lekker binnen te blijven? Zeker niet! Het is juist dé tijd om er lekker op uit te trekken. Zoeken naar kabouters. Dansen in de regen. Klimmen en klauteren in het bos. Struinen door ongerepte natuur en opwarmen met een warme chocolademelk. Ter inpiratie vijf hele leuke kinderroutes in Drenthe.

Meer inspiratie voor je bezoek aan Drenthe

Herfstknutsels maken

Herfstknutsels maken

Als in de herfst de bladeren vallen, breekt de tijd aan van knutselen met de natuur. Dit zijn een paar leuke herfstknutsels om te maken.

5 x lekker warm binnen spelen

5 x lekker warm binnen spelen

Een meisje ligt in het Gevangenismuseum in een hangmatje in een voormalige cel. Ze heeft er samen met haar broertje de dikste lol.

Komt de regen met bakken uit de lucht? Geen probleem! In de stoerste speeltuin van Nederland kun je bij slecht weer ook heel goed binnenspelen.

Tip: Boomkroonpad

Tip: Boomkroonpad

Wil je het bos eens vanuit een ander perspectief bekijken, maak dan eens een wandeling over het Boomkroonpad. Dit wandelpad leidt je hoog langs de toppen van de bomen. Na de wandeling kunnen de kinderen uitleven in Speelbos Lorken.