5x kriebels in je buik

Kom de zomer vieren in Drenthe! Het is weer tijd om plannen te maken en eropuit te gaan, samen met je gezin. Mag het wel een beetje avontuurlijk? Er is hier van alles te beleven. Wij hebben vijf tips voor je, waarvan je echt de kriebels in je buik krijgt. Sjees van een waterschans en laat jezelf lanceren, maak een wilde rit in de achtbaan of sta oog in oog met een ijsbeer! 

Ook leuk om te lezen

5x Speelbossen

5x Speelbossen Kinderen lopen in het bos over boomstammen.

Er valt van alles te doen en te beleven in de Drentse bossen. Klimmen, klauteren, op boomstammen balanceren en stampen in de plassen. In onze speelbossen is het heerlijk buitenspelen. Dus trek je laarzen aan en ga er samen met het hele gezin op uit.

5x Adresjes voor een pannenkoek

5x Adresjes voor een pannenkoek Moeder en dochter eten samen een pannenkoek op het terras.

Vraag je kinderen wat ze willen eten en je hoort vaak een enthousiaste kreet: "pannenkoeken"!  En dat snappen wij heel goed. Want wat is er leuker dan tijdens een dagje uit een gezellig pannenkoekenrestaurant bezoeken.

48 uur de boom in

48 uur de boom in Jongetje gaat met zipline naar beneden in het klimpark

Hoog in de bomen ligt de wereld aan je voeten. Lijkt de hectiek van alle dag mijlenver weg en komt de avonturier in je tot leven. Dus hup, met z'n allen de boom in!

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!