5x prachtige fietsroutes in Drenthe

Drenthe is een van de mooiste fietsprovincies van Nederland en staat bekend om zijn prachtige natuur en uitgestrekte landschap. Hier zijn een paar van de mooiste fietsroutes die je kunt verkennen om de schoonheid van Drenthe te ontdekken. Alleen de namen al spreken tot de verbeelding: Havelterbergroute, Flintenroute, Van Gogh routes, Drentsche Aa en Ellertsveld. Het zijn vijf prachtige fietsroutes in Drenthe, die je eens in je leven gefietst moet hebben. De meeste mensen laten het niet bij één keer. We leggen je uit waarom. Ga eropuit en geniet van al het moois dat Drenthe te bieden heeft!

Meer inspiratie voor jouw bezoek aan Drenthe:

5x hotels waar je in de watten wordt gelegd

5x hotels waar je in de watten wordt gelegd Een historisch gebouw dat nu dient als hotel.

Even weg in eigen land. Tijd voor ontspanning en tijd voor elkaar. In deze vijf hotels met een hoog verwengehalte en op bijzondere locaties kom je helemaal tot rust. Laat alles even voor wat het is en kom genieten in Drenthe.

5x fietsroutes met een verhaal

5x fietsroutes met een verhaal Een stel neemt even pauze tijdens hun fietstocht en zitten samen op een bankje van de natuur te genieten.

Beleef de verhalen van de Oerprovincie tijdens een fietstocht. Kruip in de huid van de oude TT-helden. Bekijk het grootste hunebed van Nederland. Of luister naar het bijzondere verhaal van Philip Freriks over de Koloniën van Weldadigheid. Wij geven je in onze blog 5 tips met thematische fietsroutes in Drenthe.

5x bijkomen in een Bed & Breakfast

5x bijkomen in een Bed & Breakfast Een serre met leren fauteuils en uitzicht op de tuin.

Een gezellige en huiselijke plek. Maar wel met een hoog verwengehalte en in een natuurlijke en rustige omgeving, zodat je de drukte van alle dag even achter je kunt laten. Wij hebben vijf bed & breakfasts voor je geselecteerd waar je in heel korte tijd weer helemaal bijkomt.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!