Mountainbiken

Pak je mountainbike en kom crossen door de ruige natuur van Drenthe! Slinger over de beste singletracks, maak snelheid in de bossen en trotseer menig heideheuvel. Met modderspetters op je gezicht en adrenaline in je lijf lekker je hoofd leeg maken tijdens een mooie mountainbiketocht. Drenthe biedt mountainbike-evenementen en mountainbikeroutes voor zowel beginnende als gevorderde mountainbikers. 

Mountainbiken & overnachten

Stap na een pittige mountainbiketocht niet direct de auto in richting huis, maar blijf nog gezellig een nachtje of een paar dagen in Drenthe. Alleen, samen met je partner, of met een hele groep. Graag van alle gemakken voorzien? Boek dan één van onderstaande compleet verzorgde MTB-arrangementen.

Mountainbike-evenementen

Klopt jouw hart sneller van een stevige rit op de mountainbike? Doe dan mee aan één van de vele mountainbike-evenementen in Drenthe. De Green Planet ATB tocht, de Hondsrug ATB tocht of de Drenthe 200. Kom jij jouw krachten meten? Kijk op de kalender voor alle mountainbike evenementen.

Bekijk de agenda

Mountainbike bucketlist

 

  • Fatbikeclinic bij de Zwerfsteen. Mountainbiken maar dan net even anders....  
  • Na inspanning komt ontspanning. Laat je lichaam en hoofd heerlijk tot rust komen in de sauna.
  • Bierproeven bij Maallust. Proost! Een lekkere afkoeling na al dat harde werk.
  • Zelf rijden op TT Circuit Assen. Een ander parcours en een ander vervoersmiddel, maar ook veel snelheid en adrenaline!