Mountainbiken

Pak je mountainbike en kom crossen door de ruige natuur van Drenthe! Slinger over de beste singletracks, maak snelheid in de bossen en trotseer menig heideheuvel. Met modderspetters op je gezicht en adrenaline in je lijf lekker je hoofd leeg maken tijdens een mooie mountainbiketocht. Drenthe biedt mountainbike-evenementen en mountainbikeroutes voor zowel beginnende als gevorderde mountainbikers. 

Moutainbiken doe je in Drenthe

Ben je op zoek naar de ultieme plek voor een mountainbiketocht? Dan is Drenthe jouw bestemming. Wij geven je 5 redenen waarom Drenthe voor MTB-en is gemaakt.

Lees de 5 redenen

MTB-evenementen

Klopt jouw hart sneller van een stevige rit op de mountainbike? Doe dan mee aan één van de vele mountainbike-evenementen in Drenthe. Kijk op de kalender en schrijf je in. Er zitten pittige tochten bij, dus bij voorbaat petje af.

Bekijk de agenda

Mountainbiken & overnachten

Stap na een pittige mountainbiketocht niet direct de auto in richting huis, maar blijf nog gezellig een nachtje of een paar dagen in Drenthe. Alleen, samen met je partner, of met een hele groep. Graag van alle gemakken voorzien? Boek dan één van onderstaande compleet verzorgde MTB-arrangementen.