5x Groepsaccommodaties

Drenthe is de ideale plek om jouw vriendenweekend of familieweekend te organiseren. De groepsaccommodaties vind je op rustgevende locaties, omgeven door natuur. Voor jong en oud is er in en rondom de groepshuizen van alles te doen, maar er is ook voldoende ruimte om samen onder het genot van een drankje in die gezellige zithoek te zitten. Bekijk onze vijf tips.

Orvelterhof - Orvelte

Aan de rand van monumentendorp Orvelte vind je de luxe groepsaccommodatie Orvelter Hof. Naast cultuur heb je ook de natuur binnen handbereik en is de vakantieboerderij omgeven door groen. Binnen vind je een luxe keuken en zitruimte en speciaal voor de kinderen een speelzolder, die zie je dus niet meer terug. Buiten staan er verschillende speeltoestellen en heb je een ruim terras om gezellig een drankje te drinken.

  • 36 personen
  • 17 slaapkamers
  • 15 badkamers

Marinushoeve - Havelte

Aan de rand van Havelte en vlakbij het prachtige natuurgebied Holtingerveld vind je groepsaccommodatie Marinushoeve. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een leuk familie- of vriendenweekend. Een luxe eet- en woonkamer met in het midden een gezellige bar. Voor de kinderen is het soutterrein ingericht als speelruimte. Maar buiten kunnen zij zich ook prima vermaken. Leuk extraatje van deze accommodatie is de privé sauna waar je even lekker kunt relaxen, om daarna op het terras te genieten van een verfrissend drankje.

  • 40 personen
  • 13 slaapkamers
  • 13 badkamers

De Vier Eiken - Wapserveen

De Vier Eiken is een unieke locatie met een eigen natuurterrein van 7,5 hectare dat grenst aan het Holtingerveld. Het heeft zijn eigen schaapskudde en een kleinschalige kinderboerderij. Een heerlijke plek voor een familie- of vriendenweekend. De groepsaccommodatie zelf is voorzien van alle luxe. Ga gezellig borrelen in de luxe woonkamer of op de overdekte veranda met buitenhaard.

  • 27 personen
  • 11 slaapkamers
  • 8 badkamers

Hiekerhoes - Hooghalen

Het voormalige schooltje is omgebouwd tot een ruim en sfeervol groepshuis. Geniet in de woonkamer van een drankje of ga lekker tafelen aan de lange tafel in de serre. In de besloten groene tuin kun je heerlijk zitten en kun je broodjes bakken boven het kampvuur in de vuurschaal. Wil je er even lekker uit? Maak dan een wandeling over het Hijkerveld en bezoek de schaapskudde.

  • 18 personen
  • 9 slaapkamers
  • 2 badkamers

Rust en Ruimte lodge - Klijndijk

Deze groepsaccommodatie is heerlijk vrij en rustig gelegen. Overal waar je kijkt zie je groen. Naast het huis vind je een 5000m2 groot speelveld met drie trampolines en een kampvuurplek. Binnen vind je een goed uitgeruste keuken, een gezellige zithoek en een speelvide met o.a. een voetbaltafel en sjoelbak. Op loopafstand vind je het Valtherbos, een zwemvijver en verschillende fiets- en wandelroutes. Wil je even lekker relaxen, neem dan plaats op het ruime terras of binnen in de huiskamer.

  • 30 personen
  • 10 slaapkamers
  • 10 badkamers

Meer inspiratie voor je bezoek aan Drenthe

5x Outdoor groepsuitjes

5x Outdoor groepsuitjes Vier jongeren zitten rondom een vuurschaal en proberen het vuur aan te wakkeren.

Ga met z'n allen lekker naar buiten! Drenthe biedt alle ruimte voor een gezellig groepsuitje in de buitenlucht. We zetten 5 tips voor je op een rijtje

Wandeltips

Wandeltips Luchtfoto van een schaapsherder die mijn zijn schaapskudde door de natuur loopt.

Overal in Drenthe kun je prachtig wandelen, dus trek er samen zeker ook even op uit. Wandel door dorpjes of door uitgestrekte natuur. Keuze genoeg in Drenthe.

On Toer door Drenthe

On Toer door Drenthe Een groene buggy met schapen erachter.

Verken Drenthe eens op een andere manier. Stap in een oude Daf of ontdek Drenthe vanaf het water in een kano. Garantie voor een leuk dagje uit.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!