MTB Grolloo

(15.0 km)

 • Download
 • Deze route van bijna 15 km bestaat voornamelijk uit singletracks en ligt in het bos- en natuurgebied de Moere nabij Grolloo. De route is voor elk niveau MTB'er goed te doen. In het parkoers zit een uitdagende bult, maar beginners slaan deze over.

  Parkeren

  Parkeren kan bij Oostereind 12 9444 XD in Grolloo.

  Bewegwijzering

  De route wordt bewegwijzerd aan de hand van witte bordjes met groene opdruk van het internationale MTB-teken (driehoek met twee rondjes).

  Verbindingsroutes

  Verbindingsroutes naar andere MTB-routes worden veelal met een zwarte opdruk aangegeven en soms met een twee kleuren opdruk. Klik hier voor alle informatie over MTB routes. 

  • MTB Grolloo routebordje

  • Verbindings routebordje

  Dit ga je zien

  Startpunt: Oostereind 12
  9444 XD Grolloo
  1

  Prachtig gelegen bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten. Er is een Klimpark en Outdoor Belevingspark waar jong en oud zich prima kan vermaken. Ook kun je er overnachten in een stoere Boomhut. Kom je ook?

  Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo Klimpark Grolloo - leuk voor jong en oud
  Eindpunt: Oostereind 12
  9444 XD Grollo

  Beschrijving

  Startpunt: Oostereind 12
  9444 XD Grolloo
  • Deze route van 15 km bestaat voornamelijk uit singletracks en ligt in het bos- en natuurgebied de Moere nabij Grolloo. Dit landgoed is 55 hectare groot en werd vlak na de Eerste Wereldoorlog gekocht door Lambertus van der Moer, gezagvoerder bij de KNSM.
  • Op het landgoed staat nog een villa; 'De Moere'. De route is voor elk niveau MTB'er goed te doen. Halverwege het parkoers zit een uitdagende bult, maar beginnende mountainbikers kunnen hier omheen. Er is een verbindingsroute met de route in Gieten/Gasselte gemaakt.
  Eindpunt: Oostereind 12
  9444 XD Grollo

  Blijf op de hoogte

  Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

  Schrijf je in!