5x Hier moet je zijn deze herfst

Buiten! Dat is waar je deze herfst moet zijn. Lekker klimmen en klauteren in het bos. Dansen in de regen en struinen door ongrepte natuur. Maak je agenda en hoofd leeg en zoek samen de ruimte op. In deze blog vijf reden waarom je deze herfst naar Drenthe moet.

 

Dat waren ze. Vijf redenen waarom jij deze herfst in Drenthe moet zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer redenen. Daarom aan jou de vraag om ons lijstje aan te vullen. Hoe? Deel jouw mooiste foto op Instagram met vermelding van #Hiermoetjezijn en #Oerdrenthe  

Ook leuk om te lezen

5x alle ruimte om buiten te spelen

5x alle ruimte om buiten te spelen

In Drenthe heb je alle ruimte om er heerlijk op uit te trekken. Veilig en verantwoord. In de Drentse natuur raken de kinderen niet uitgespeeld. Bekijk onze tips!

Wandelen in Drenthe

Wandelen in Drenthe

Stel wandelt door Drentse natuur met grote boom op de achtergrond.

In een provincie waar je door zo'n mooi en afwisselend landschap kunt wandelen, liggen natuurlijk ook de mooiste routes voor je klaar. Bekijk ze allemaal in ons overzicht. 

Ontspannen op vakantie en je vakantiegevoel vasthouden

Ontspannen op vakantie en je vakantiegevoel vasthouden

Ontspannen op vakantie gaan is een hele kunst, net als je werk loslaten en je vakantiegevoel vasthouden. Maar hoe doe je dat? Relax, geen stress, wij helpen je. Dit zijn onze tips.

48 uur herfstsnuiven in Drenthe

48 uur herfstsnuiven in Drenthe

Yes! Het is zover! Een weekendje weg, met het hele gezin. Geen verplichtingen, geen gemoet, maar lekker relaxen en tijd voor elkaar. De weekendtassen staan in de auto, de kinderen zitten in de gordel, rijden maar, op weg naar Drenthe!

5x lekker warm binnenspelen

5x lekker warm binnenspelen

Twee kinderen aan het spelen bij de Drentse Koe.

Ben jij op zoek naar een leuk dagje weg voor het hele gezin? En dan het liefst een uitje waarbij de kinderen hun energie ook een beetje kwijt kunnen? In de stoerste speeltuin van Nederland kun je bij slecht weer ook heel goed binnenspelen. Wij hebben 5 van onze favoriete indoor uitjes voor je geselecteerd.