Tips voor de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is hét moment om er weer eens lekker met je kinderen op uit te gaan! In de stoerste speeltuin van Nederland is er genoeg te doen. Kom ravotten en klauteren in een klim- of speelbos, bezoek een pretpark of stap binnen in één van onze musea. Welke activiteit je ook gaat ondernemen, alvast een fijne vakantie toegewenst!

Ga op expeditie

In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je een wereldreis in één dag. Wij tippen je WILDLANDS Backstage: tot 27 februari a.s. neem je hier een kijkje achter de schermen.

Plan je bezoek
WIldlands Adventure Zoo Emmen Een ijsbeer onder water

Musea voor kinderen

De Drentse musea zijn niet alleen leerzaam en interessant, kinderen beleven er een geweldig dagje uit. Bovendien is het een ideaal slecht weer uitje. Benieuwd wat je allemaal kunt beleven? Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt.

Bekijk onze tips
Een gezin loopt door de poort van het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Lekker naar buiten - Drenthe is één grote speeltuin

Nature Game Drenthe

Lekker weer? Dan is er niets leuker dan buitenspelen. En met de Nature Game doe je dat net even anders. Met een iPad ontdek je Nationaal Park Dwingelderveld en zie je dingen die je anders nooit ziet.....

Reserveer een plekje

Ga op schattenjacht!

Tijdens de Geotour ontdek je nieuwe verhalen en verborgen schatten aan de hand van coördinaten. Download de app, kies een verhaal en ga op avontuur!

Meer informatie
Een moeder vindt samen met haar dochter een cache

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!