De tips van Marleen Brekelmans

Dit is Marleen. Op zoek naar de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters reist zij heel Europa door. Haar website www.bijzonderplekje.nl is een verzamelplaats van haar persoonlijke bevindingen. Wij zijn fan van Marleen. En stiekem denken we dat zij ook een beetje fan van Drenthe is. De beste tips uit haar blogs hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet.

 

De tips van Marleen:

1.Eko-Tours

"Tijdens onze Eko-tours had ik het gevoel op safari te zijn. De uitgestrekte (heide-)landschappen zijn bijna on-Nederlands en deden mij denken aan de Afrikaanse savanne".

Lees het complete blog

2.Camping Buitenland

"In Drenthe vind je een van de leukste campings van ons land: Camping Buitenland. Met originele (glamping) accommodaties, een gezellige buitenbar en toffe extra’s. Ontdek deze vrijstaat in Nieuw-Amsterdam". 

Lees het complete blog
Camping Buitenland

Ik was er slechts 24 uur en keerde naar huis alsof ik een week vakantie had gehad, met energie voor tien.

Marleen over één van haar bezoeken aan Drenthe

3. Tralaluna

"Op avontuur met een vintage kampeerbusje of retro caravan, hoe leuk is dat! Tralaluna bezorgt je een vakantie om nooit te vergeten. Van de naam alleen al ga je zingen, bij de eerste aanblik volgt een grote glimlach."

Lees het complete blog

4.PUUR Exloo

"Opladen in de natuur? Ga naar Drenthe, waar rust en ruimte nog geen luxe zijn. Wat wel luxe is? De villa’s van familieresort PUUR Exloo, op de Hondsrug: royaal en robuust, ruim en comfortabel."

Lees het complete blog

Ook leuk om te lezen:

Jeugdherinneringen in Drenthe

Jeugdherinneringen in Drenthe

Vakanties duurden maanden, de zon scheen elke dag en het water was nooit koud. Eindeloos buiten spelen. Een hut bouwen en kamperen in een tent. Sommige jeugdherinneringen vergeet je nooit. 

Drentse geluksmomentjes

Drentse geluksmomentjes

Ooit een zonsondergang gezien in Drenthe? Je weet niet wat je ziet. Het lijkt alsof de wereld even haar adem inhoudt. Een klein geluksmomentje waarvan Drenthe er heel veel heeft. 

Even helemaal weg in eigen land

Even helemaal weg in eigen land Een vrouw kijkt uit over het landschap terwijl ze op een stoel voor de trekkershut zit

Leven in plaats van geleefd worden. Even de tijd stil zetten met een weekendje weg in eigen land. Dat kan in Drenthe. 

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!