5x bijzondere, onontdekte restaurants

Op zoek naar een fijn restaurant of benieuwd naar waar je lekker en ongedwongen kunt eten in Drenthe? We hebben ze in alle soorten en maten. Knusse bistro's, luxe restaurants, gezellige grand cafés én restaurants die zo goed verborgen zijn, dat de kans groot is dat je er nog nooit van gehoord hebt. Tot nu dan, want wij hebben een aantal van die verborgen pareltjes voor je op een rij gezet. Betaalbaar en met een Drents karakter.

Extra culinaire inspiratie - voor je bezoek aan Drenthe

5x culinair genieten op z'n Drents

5x culinair genieten op z'n Drents Restaurant Narline, Zuidwolde

Neem plaats in één van de restaurants in Drenthe en laat je zintuigen tot leven komen. Ruik de heerlijke geuren die je uit de keuken tegemoet komen. Proef de lekkere gerechten die geserveerd worden. Wij geven vijf culinaire tips waar de liefhebber zijn hart kan ophalen.

Hotspots aan het water

Hotspots aan het water Een glas wijn op het terras met ondergaande zon

Tijdens een dagje in de Drentse buitenlucht moet je af en toe ook even relaxen. Een drankje nemen en afkoelen, zeker met warm weer. Dat kan prachtig bij een van onze vele terrassen aan het water.

5x Pannenkoekenrestaurants

5x Pannenkoekenrestaurants Moeder en dochter eten samen een pannenkoek op het terras. Het meisje strooit poedersuiker op haar pannenkoek.

Vraag je kinderen wat ze willen eten en je hoort vaak een enthousiaste kreet: "pannenkoeken"!  En dat snappen wij heel goed. Want wat is er leuker dan tijdens een dagje uit een gezellig pannenkoekenrestaurant bezoeken. Bekijk de leukste pannenkoekenrestaurants van Drenthe. 

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!