MTB Zuidwolde West


  • Download
1 uur 20 minuten (20,0 km)

MTB Zuidwolde West start vanaf dezelfde locatie als MTB Zuidwolde Oost. De route (voornamelijk door het bos) is zeer divers; je fietst over singletracks in het bos, zandpaden, bruggetjes, verharde weg en een klinkerweggetje. Je stuurmanskunsten worden flink op de proef gesteld door hindernissen onderweg zoals scherpe bochten, boomstronken, haarspeldbochten, waterpoeltjes, heuvels en springbultjes. Aan het einde van de route kun je kiezen om weer naar de carpoolplek te gaan, of meteen de route MTB Zuidwolde Oost te fietsen. Kies je voor dat laatste dan ga je over het viaduct.

Dit ga je zien

Startpunt: 7921 TH Zuidwolde
1
Camping de entekoele

Camping de Entekoele biedt alles wat een natuurliefhebber te wensen heeft. Kleinschaligheid, rust, groen en ruimte. Wij zitten middenin een heerlijk wandelbos. Wij beschikken over een grote kano- en visvijver. Uitkijkend over het water serveren wij u...

2
Zwembad de Waterlelie

U kunt in De Wolden op een aantal plaatsen zwemmen. In de Wijk, Ruinen en in Zuidwolde zijn openluchtzwembaden. De openluchtzwembaden zijn alleen in de zomermaanden geopend. Het zwemseizoen 2012 loopt van 28 april tot en met 1 september.

Eindpunt: 7921 TH Zuidwolde

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!