Reserveer

4

Kookworkshop Gevulde pasta

zaterdag 14 juni

Locatie: Ees

Je eigen, verse pastadeeg maken kost veel minder tijd dan je denkt. In deze uitgebreide workshop leer ik je de basis technieken voor verschillende soorten gevulde pasta en sauzen. Aan het einde zet je een echte, verse pasta op tafel zoals je deze ook in Italië krijgt.

Heb je altijd al eens verse pasta willen maken maar dacht je dat het teveel werk was? Dan is de…

Je eigen, verse pastadeeg maken kost veel minder tijd dan je denkt. In deze uitgebreide workshop leer ik je de basis technieken voor verschillende soorten gevulde pasta en sauzen. Aan het einde zet je een echte, verse pasta op tafel zoals je deze ook in Italië krijgt.

Heb je altijd al eens verse pasta willen maken maar dacht je dat het teveel werk was? Dan is deze kookworkshop wat voor jou! Ik ga je leren hoe leuk, veelzijdig en lekker het is om je eigen verse pasta te maken. Het begint met de juiste bloem en eieren voor het perfecte deeg. Dan gaan we aan de slag met verschillende soorten gevulde pasta zoal agnolotti, cappelletti en ravioli. Natuurlijk gaan we ook de bijbehorende sausen maken. Ook hierbij zijn pure ingrediënten van hoge kwaliteit het uitgangspunt. Aansluitend gaan we gezamenlijk aan tafel een aantal soorten pasta proeven met als kers op de taart een heerlijk dessert. De overige pasta nemen jullie mee naar huis.

Data en tijden

Prijsinformatie

  • € 69,50

In de buurt

Toon resultaten