4
Wie wordt er nou niet blij van heerlijke Italiaanse koekjes die traditioneel met een glaasje zoete wijn of sterke koffie gegeten worden. Er gaat niets boven zelfgemaakt en versgebakken. Daarom ga je tijdens deze workshop leren hoe je zelf deze heerlijke koekjes kan maken zodat je voortaan altijd een gevulde koektrommel in huis hebt.
Tijdens deze bakworkshop gaan we drie …
Wie wordt er nou niet blij van heerlijke Italiaanse koekjes die traditioneel met een glaasje zoete wijn of sterke koffie gegeten worden. Er gaat niets boven zelfgemaakt en versgebakken. Daarom ga je tijdens deze workshop leren hoe je zelf deze heerlijke koekjes kan maken zodat je voortaan altijd een gevulde koektrommel in huis hebt.
Tijdens deze bakworkshop gaan we drie verschillende klassieke Italiaanse koekjes maken. Wat dacht je knapperige cantucci, de wereldberoemde dubbel gebakken koekjes. Of brosse canestrelli gemaakt met een heel verrassend ingrediënt. Ook gaan we aan de slag met het maken van amaretti morbidi. Deze zachte amandelkoekjes zijn altijd een favoriet. Je gaat zelf alle soorten deeg maken en we verdiepen ons in de verschillende technieken die nodig zijn om een perfect koekje te bakken. Aan het einde ga je naar huis met een doos vol heerlijke koekjes en een hoofd vol nieuwe kennis.