Neem alvast een kijkje

Huisje Perron 1


Naast onze woning uit 1904 aan de rand van Gasselte staat het volledig ingerichte gastenverblijf dat geheel tot uw beschikking staat. U geniet hier van de Drentse rust met diverse natuurgebieden in de nabijheid, maar bent ook vlakbij toeristische dorpen Borger en Gieten, met restaurants en winkels, en activiteiten als golf en zwemmen.

Onze heerlijke plek ligt rustig gelegen …

Naast onze woning uit 1904 aan de rand van Gasselte staat het volledig ingerichte gastenverblijf dat geheel tot uw beschikking staat. U geniet hier van de Drentse rust met diverse natuurgebieden in de nabijheid, maar bent ook vlakbij toeristische dorpen Borger en Gieten, met restaurants en winkels, en activiteiten als golf en zwemmen.

Onze heerlijke plek ligt rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat, aan de voormalige spoorlijn Assen-Stadskanaal. De spoorlijn werd in 1904 opgericht en heeft tot 1948 dienst gedaan als personenvervoer. Tot 1970 werden nog goederen vervoerd maar uiteindelijk zijn het station en de spoorlijn afgebroken. In het landschap is nog duidelijk te zien waar het spoor gelopen heeft, dit doet nu dienst als wandelpad. Ons huis was onderdeel van het station, werd gebouwd door de StaatsSpoorwegen, en fungeerde destijds als ploegbaaswoning. De naam van het gastenverblijf, Perron 1, verwijst naar het verleden van deze schitterende plek.

Perron 1 ligt direct aan diverse fiets en wandel routes en er zijn nog vele mogelijkheden in de natuurgebieden en bossen om de hoek, zoals Hamerlanden, Drouwenerzand, Gasselterveld en 't Nije Hemelriek waar u heerlijk kunt zwemmen.

De steden Groningen, Assen en Emmen zijn bereikbaar binnen 30 minuten (met auto en openbaar vervoer), plaatsen als Stadskanaal, Zuidlaren en Veendam liggen op 15 minuten.

U heeft het gehele gastenverblijf tot uw beschikking en het heeft een eigen ingang. Het gastenverblijf is met een glazen sluis verbonden met onze woning, maar door een deur gescheiden. Uw eigen tuin is apart omheind. U kunt heerlijk in de tuin en op uw eigen terras van de zon genieten!

Het gastenverblijf bestaat uit een woonkamer, badkamer (douche en toilet), kitchenette en een slaapkamer. Via de trap bereikt u de bovenverdieping waar zich de slaapkamer bevindt. Aan de ene kant van de trapopgang staat een tweepersoonsbed met twee matrassen van 90 x 200 en aan de andere kant van de trapopgang een tweepersoonsbed van 140 x 200.

Het huisje wordt verwarmd door centrale verwarming en beneden met vloerverwarming. Voor de warme zomerse dagen is er een airco aanwezig.

Er is een gewoon (filter) koffiezetapparaat, een Senseo, waterkoker, magnetron/oven, elektrische grill plaat en BBQ aanwezig. Tevens is er een dubbele (inductie) kookplaat en één enkele (inductie) kookplaat om iets op te warmen of een eenvoudige maaltijd te bereiden. Er zijn diverse restaurants en mogelijkheden om af te halen in de directe omgeving.

Vanaf €89,00 per nacht op basis van 1-2 personen. 
Voor een 3e en 4e persoon wordt €15 pppn extra berekend

De prijs is inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoeken, keukenlinnen en eindschoonmaak!!

Klik op "website" voor meer informatie, foto's en de kalender voor de beschikbaarheid. (u komt op de site van Airbnb)

Liever rechtstreeks reserveren? Stuur een mail naar perron1@ziggo.nl

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

Perron 1
Stationsstraat 1
9462PB Gasselte
Plan je route

vanaf jouw locatie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!