Slapen op een landgoed

Als je op zoek bent naar een overnachting op stand, dan weten wij nog wel een paar mooie plekken in Drenthe! Statige gebouwen, oude kastelen, mooie landgoederen. Alles tot in de puntjes verzorgd, gastheerschap ten top. En in de nacht slaap je op het allerfijnste bed. We hebben hier veel verborgen schatten. Laat je verrassen, of verras iemand anders met een overnachting op een landgoed.  

De Jufferen Lunsingh

Een hotel met dertien ruime, sfeervolle kamers. Hier stap je even terug in de tijd, terwijl je geniet van alle hedendaagse luxe. Na de Jufferen wandelroute, waar je geniet van het natuurschoon van het Fochteloërveen, is het slechts nog genieten van een heerlijk diner in een prettige ambiance. De hotelkamers zijn sfeervol en vertellen allemaal hun eigen verhaal. Een pareltje van Drenthe! 

Boek hier je overnachting
Jufferen Lunsingh

B&B Landgoed Vledderhof

Een zeer ruime en luxueuze bed&breakfast in Vledder. Met een gastheer en een gastvrouw die je met zorg en aandacht een onvergetelijk verblijf bezorgen. Huur een mooie oldtimer bij ze en verken het prachtige omliggende natuurgebied. Er is maar één suite, dus je bent hier altijd verzekerd van pure rust. Samenzijn op z'n best, op een ronduit fantastische plek. 

Boek hier je overnachting
Landgoed Vledderhof

Chateauhotel De Havixhorst

Dit chateauhotel is een wondermooie havezathe op een landgoed in De Schiphorst in Drenthe. Een overnachting in dit statige gebouw is niets anders dan een waar cadeau. Gun jezelf een arrangement op dit kapitale erfgoed. Geniet van de gastronomie. De kok werkt voornamelijk met ingrediënten uit de streek en weet van elk gerecht een waar kunstwerk te maken. Van de ochtend tot de avond ben je hier verzekerd van een pure prikkeling van de zintuigen! 

Boek hier je overnachting
Chateauhotel de Havixhorst

Kasteel Coevorden

Hier ben je de koning te rijk. Letterlijk, in de Design King suite of King de Luxe. Je komt op een plek terecht waar de gastheren en -vrouwen weten hoe zij hun gasten het beste van het beste kunnen geven. Het culinaire team van Kasteel Coevorden weet hoe ze je smaakpapillen kunnen verrassen. Na een dag wandelen of fietsen in Drenthe, zak je heerlijk in een stoel, geniet je van een fantastisch diner en duik je daarna onder een douche die als een waterval aanvoelt. Kom naar één van de parels van Drenthe! 

Boek hier je overnachting

Landgoed Overcinge

De verborgen schat van Havelte. Een mooie oprijlaan. Een statige poort. En dan: zicht op de prachtige havezathe en de slotgracht. Aan de achterzijde een parktuin met een prieeltje en een ophaalbrug. De kasteeldeuren van het poortgebouw zijn zwaar. Maar heb je ze eenmaal geopend, dan sta je oog in oog met Overcinge. Een prachtig groepshuis waar je sfeervol met elkaar kunt overnachten in heerlijke luxe. 

Boek hier je overnachting
Landgoed Overcinge

Landgoed Oldengaerde

Overnachten in een 15e-eeuws rijksmonument aan de rand van het Dwingelderveld. Dat kan in de havezate op Landgoed Oldengaerde. Via een monumentale trap kom je bij de twee suites op de eerste verdieping. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het landgoed en de omgeving. Wie weet zie je ’s ochtends vroeg zelfs reeën over het landgoed lopen!

Boek hier je overnachting
Binnenkant van de Van Echten-suite in havezate Oldengaerde.

Meer overnachtingsmogelijkheden

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!