Nieuwe boomhutten op toplocaties

Verblijven in een boomhut! Daar heeft iedereen wel eens van gedroomd toch? In Drenthe hoef je alleen maar de boom in te klimmen en daar vind je een prachtige plek in de natuur tussen de bomen. En we hebben een primeur! In 2019 is Drenthe vier boomvilla's rijker. Van alle gemakken voorzien op vier toplocaties. Doe eens gek en verblijf tussen de toppen van de bomen en beleef de Oerprovincie van Nederland vanaf grote hoogte. 

Drouwenerzand Vakantiepark

Logeren tussen de boomtoppen in een bijzondere accommodatie die van alle gemakken is voorzien. In de boomhut van Drouwenerzand Vakantiepark slaap je heerlijk 'in'- en tussen de Drentse eikenbomen. Glurend door de ramen zit je op 'ooghoogte' met de takken waarop vogels en eekhoorns voorbij komen. Garanties dat je niet gewekt wordt door de bonte specht! Weet je wat helemaal een fantastische belevenis wordt: Relaxen op hoogte met een verrekijker binnen handbereik. En ja, wie bespiedt dan wie: jullie de dieren of andersom... Een verblijf om nooit te vergeten! 

Boek nu

Camping d’Olde Kamp

Slapen in een unieke boomhut in alle rust midden in Nationaal Park Dwingelderveld? Dat kan op charme camping d’Olde Kamp in het sfeervolle dorpje Ansen nabij Dwingeloo en Ruinen. Al jaren is dit een geliefde plek voor natuurliefhebbers. Vanaf het terrein loop je zo het Anserdennen bos in, de heide op richting Theehuys, Bospub, Schaapskooi en Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Hier hoor je de stilte en beleef je de sterren zoals je ze nog nooit gezien hebt….rechtsreeks vanuit je bed! Want één van de slaapkamers van de boomhut heeft een glazen dak! 

Boek nu

Camping Landgoed Tolhek

Op Camping Landgoed Tolhek gelegen in het Nationaal Park Drentsche Aa staat een bijzondere boomhut. Een boomhut waar alle mogelijke comfort in zit en toch genoeg avontuur en uitdaging om de wereld te verkennen. Hier staat de natuur nog centraal en kun je genieten van een heerlijke vakantie in een harmonieuze sfeer.

 

 

Boek nu

Joytime Vrijetijdsactiviteiten

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, een familiedag of andere gelegenheid? De stoer ingerichte boomhut van Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo is een bijzondere verblijfslocatie voor een groep van maximaal 24 personen. De boomhut heeft: 2 terrassen, een mini-hut via een loopbrug te bereiken en een prachtig uitzicht over het park. Uiteraard zijn er volop warme en koude drankjes en verzorgen wij graag uw broodjeslunch, buffet of BBQ. Door combineren met bijvoorbeeld een puzzeltocht of een leuke opdracht op de hindernisbaan wordt de teamgeest versterkt en doe je weer nieuw energie en inspiratie op!

Boek nu