Neem alvast een kijkje

10

Groepsaccommodatie De Oosterweide


Meer informatie

De Oosterweide in Pesse biedt je een luxe groepsaccommodatie, de plek om met 22 personen een weekend, midweek of week er even tussen uit te zijn en samen te genieten. 

Wij bieden je een comfortabel, rookvrij huis waar huisdieren ni…

De Oosterweide in Pesse biedt je een luxe groepsaccommodatie, de plek om met 22 personen een weekend, midweek of week er even tussen uit te zijn en samen te genieten. 

Wij bieden je een comfortabel, rookvrij huis waar huisdieren niet zijn toegestaan. De accommodatie wordt aan 1 groep/familie tegelijk verhuurd. Je kunt direct ontspannen, want de bedden zijn al voor je opgemaakt. Er zijn in totaal 8 slaapkamers waarvan er 7 zijn uitgerust met een badkamer en toilet. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer voor mindervaliden; de gehele begane grond is drempelloos. Voor jouw comfort is er overal vloerverwarming en vloerkoeling.

De accommodatie is landelijk gelegen: je kunt bij ons overnachten op een plek waar het stil is, nog echt donker is en waar je de roep van de uil kunt horen. Wij en onze campinggasten waarderen deze rust, jij ook? Dan ontvangen wij je graag in De Oosterweide.

Wil je een digitale wandeling maken door de groepsaccommodatie klik dan hier voor een streetview tour

Kijk voor beschikbaarheid en tarieven op www.oosterweide.nl

De Oosterweide is 100% energieneutraal en gasloos. kom je met je EV naar De Oosterweide dan laad je die op bij een van de zes 22kW laadpalen, opladen kan vanaf €0,32 per kWh.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!