Neem alvast een kijkje

5

Groepsaccommodatie de Noordhuisjes


Reserveren

Onze Noordhuisjes bestaan uit drie sfeervolle blokhutten verstopt in het groen met een eigen terras. Met een vuurplaats en overkapping om lekker buiten te genieten. Een overnachting in de Noordhuisjes is een heel speciaal klein avontuur.

Eén blokhut is ingericht als gezellige huiskamer met een eenvoudige keuken en een fijne houtkachel voor de kille avonden in de zomer of voor de winterdagen. Er is een eenvoudige keuken met een grote koelkast, elektrisch kookplaatje, koffiezetapparaat en een waterkoker. Ook is er een aanrechtblad met gootsteen aanwezig en stromend water uit een jerrycan.…

Onze Noordhuisjes bestaan uit drie sfeervolle blokhutten verstopt in het groen met een eigen terras. Met een vuurplaats en overkapping om lekker buiten te genieten. Een overnachting in de Noordhuisjes is een heel speciaal klein avontuur.

Eén blokhut is ingericht als gezellige huiskamer met een eenvoudige keuken en een fijne houtkachel voor de kille avonden in de zomer of voor de winterdagen. Er is een eenvoudige keuken met een grote koelkast, elektrisch kookplaatje, koffiezetapparaat en een waterkoker. Ook is er een aanrechtblad met gootsteen aanwezig en stromend water uit een jerrycan.

Slapen kan in de twee andere huisjes. Deze zijn voorzien van stevige stapelbedden met extra lange comfortabele matrassen. In het ene huisje zijn 8 bedden en in het andere huisje kunnen 6 mensen slapen. De Noordhuisjes hebben een eigen terras met en overkapping en een warme vuurplaats waar je 's avonds een kampvuur aan mag steken. Natuurlijk zijn er banken en tafels zodat je gezellig met elkaar buiten kunt vertoeven.

Buiten kan er gekookt worden boven het kampvuur, daarvoor hebben we heerlijke recepten, speciale pannen en een stevige driepoot beschikbaar. Het is ook mogelijk om bij ons maaltijden te bestellen. Op het terrein is genoeg te beleven. Zo kun je gebruik maken van de survivalbanen, zwemvijver, sportveld, beachvolleybalveld en jeu de boules baan. Kortom de ideale plek voor een stoere groepsovernachting in Drenthe. 

Op een afstand van 50 meter is er een verwarmde sanitaire ruimte met 6 douches en 2 toiletten. Tevens is er een grote wastafel. 

Prijzen

  • Groepen van € 350,00 tot € 550,00

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

25 graden Noord
Zuideind 25
9525TJ Drouwenerveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveren

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!