Neem alvast een kijkje

4

Mini-camping Terhorst


Meer informatie

Als u op vakantie wilt naar Drenthe en rust, natuur en ruimte belangrijk vindt, dan kunnen wij u mini-camping Terhorst van harte aanbevelen.

Onze camping ligt aan de rand van Beilen (10 minuten fietsen) en op l…

Als u op vakantie wilt naar Drenthe en rust, natuur en ruimte belangrijk vindt, dan kunnen wij u mini-camping Terhorst van harte aanbevelen.

Onze camping ligt aan de rand van Beilen (10 minuten fietsen) en op loopafstand van het Terhorsterzand. Vanaf onze camping fietst of wandelt u direct het mooie natuurgebied in. In de omgeving liggen Nationale Parken zoals Dwingelderveld, Hijkenveld, Scharreveld, Mantingerzand, Het Oude Diep, Boswachterij Hooghalen, Het Drents-Friese Woud. Onze fiets- en wandelroutes bieden u de mogelijkheid de mooie omgeving te verkennen. Ook ligt onze camping op de route van het Jacobspad, een wandelroute van Uithuizen naar Hasselt die aansluit op de eeuwenoude route naar de bekendste bedevaartplaats in Europa  Santiago de Compostela in Spanje.

Onze camping heeft 25 ruime kampeerplaatsen, verdeelt over verschillende veldjes met stroompunten op elke plek (10 Amp.), 3 camperplekken met verharde ondergrond, 1 verhuurcaravan, en een trekkersveldje voor wandelaars of fietsers om hun tent op te zetten. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in het centraal gelegen vernieuwde (2018) toiletgebouw. Hier vindt u een aparte dames en heren afdeling met daartussen de was- en afwasruimte. Een aparte stortplaats voor het chemische toilet vindt u bij de milieustraat.

Wij richten ons specifiek op gasten die zonder kinderen willen kamperen. Daardoor biedt onze camping net dat beetje extra rust en ontspanning wat u wellicht zoekt. Onze camping heeft dan ook geen faciliteiten die op kinderen zijn gericht.

Bij de receptie is een gezellige ruimte waar u onder het genot van een kopje koffie of thee een boek kunt lezen of lenen. Op de hele camping hebben wij gratis Wifi.

Prijzen

  • Volwassenen van € 12,00 tot € 17,50

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!