Neem alvast een kijkje

7

B&B Schoonhoven Suites


Reserveren
Nieuw

Ervaar luxe, rust en natuur in één van onze twee suites. De suites zijn met zorg ingericht voor een luxe hotelgevoel. Geniet van een comfortabel bed, een lekkere kop koffie, een fijne douche en bovenal de mooie natuur.

Wij zijn Robin en David en elke dag genieten wij van o…

Ervaar luxe, rust en natuur in één van onze twee suites. De suites zijn met zorg ingericht voor een luxe hotelgevoel. Geniet van een comfortabel bed, een lekkere kop koffie, een fijne douche en bovenal de mooie natuur.

Wij zijn Robin en David en elke dag genieten wij van onze mooie plek in Drenthe. De besloten tuin, grenzend aan het bos en aan de voorkant het vrije uitzicht. Vanaf juni 2022 is ons gastenverblijf gereed en kun jij ook genieten in één van onze twee suites. De suites zijn met zorg ingericht voor een luxe hotelgevoel. Geniet van een comfortabel bed, een lekkere kop koffie, een fijne douche en bovenal de mooie natuur. Je luxe 'hotelsuite' in de natuur. Ben je 's morgens vroeg op, dan kun je zomaar een ree, konijn of vos in de tuin spotten. 

De suites zijn omgeven door groen, aan de rand van recreatiegebied  Schoonhoven in Hollandscheveld. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. In de zomer kun je verkoeling zoeken aan het water. Bij het strandpaviljoen, met terras aan het water, ben je het hele jaar door welkom voor een hapje en drankje.  

Geniet van de natuur en de rust, dit deel van Drenthe is nog niet ontdekt door de massa. Met twee suites 'only adult' houden we het persoonlijk en kleinschalig.

Met de ligging tussen de dorpen Elim en Hollandscheveld zijn de supermarkt en andere verswinkels dichtbij. Hoogeveen biedt een uitgebreid centrum met vele winkels, een fijn theater, een grote bioscoop en diverse restaurants. Wildlands Emmen en onze hoofdstad Assen zijn ook zeker een bezoekje waard. 

  • Twee Suites (adults only)
  • Jacuzzi Silverspas
  • BBQ cooking on Fire
  • Tuin met ligbedden
  • keuken (inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser)
  • koffie/thee (Cafè D'Italia)
  • Boxspring (200x180)
  • Privé badkamer
  • Recreatiegebied/zwemmeer Plan Schoonhoven
  • Ontbijtmand plaatselijke bakker

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!