Neem alvast een kijkje

De Golden


Wij heten u van harte welkom is ons nieuwste huisje ‘De Golden’. De Golden is helemaal nieuw van binnen, maar heeft ook een enorme bostuin. Van dit hondenfeestje is ruim 950 m2 omheind met een 120 cm hoog fijnmazig hekwerk zodat uw hond(en) niet kunnen weglopen.
Vanuit de tuin loopt u direct het losloopgebied…

Wij heten u van harte welkom is ons nieuwste huisje ‘De Golden’. De Golden is helemaal nieuw van binnen, maar heeft ook een enorme bostuin. Van dit hondenfeestje is ruim 950 m2 omheind met een 120 cm hoog fijnmazig hekwerk zodat uw hond(en) niet kunnen weglopen.
Vanuit de tuin loopt u direct het losloopgebied in (ruim 9 km2) van het Nationaal Park Drent Friese Wold. Dit enorme aaneengesloten natuurgebied van Nederland biedt u 8500 hectare bossen, heide en zandverstuivingen met geweldige wandel- en fietsmogelijkheden. Ook voor ATB-ers is deze omgeving een feest. De uitdagende en goed onderhouden ATB route loopt direct achter het de Golden langs.
Het terras ligt op het zuiden en is dus super zonnig. Door de beschutte ligging heeft u nauwelijks last van wind en is het er snel goed toeven. Een deel van het terras is overdekt zodat u ook op regenachtige zomerdagen buiten kunt zitten. Natuurlijk zijn voldoende tuinstoelen en ligbedden aanwezig evenals een prima BBQ.
Ook binnen ontbreekt het u aan niets. Achter de voordeur is een ruime hal met alle ruimte om uw honden aan te lijnen of schoon te maken na een (natte) wandeling. De lichte en ruime zitkamer loopt door in de half open keuken en eethoek. De koks kunnen genieten van alle gemakken zoals een inbouw magnetron, hete lucht oven, vijf pits gasfornuis en afwasmachine. Keukengereedschap, serviesgoed, pannen, messen en bestek zijn er in overvloed. In de zitkamer staan comfortabele banken en een draaistoel. Er is een flat-screen LG televisie met KPN internet TV en een Blue Ray DVD speler. Een mooie stereo met Bluetooth om makkelijk uw telefoon te koppelen ontbreekt niet.
De Golden heeft totaal drie slaapkamers. Beneden staat een dubbel bed van 160 x 200 tezamen met voldoende kastruimte. U kunt het huisje met twee personen dus als bungalow gebruiken. Boven zijn nog eens twee royale kamers. Eén daarvan met een tweepersoonsbed van 160 x 200 en een andere kamer met twee losse bedden. In totaal kunnen er dus maximaal zes mensen slapen. U slaapt op middelharde prettig comfortabele hotelkwaliteit Ravensberger koudschuim matrassen.
Op de bovenverdieping is tevens een ruimte waar u een Siemens wasmachine en droger aantreft en tevens een vrieskast voor bijvoorbeeld hondenvoer.
Samenvatting de Golden:
In de Golden mag binnen NIET worden gerookt
Ligt in het grootste losloopgebied van Drent Friese Wold
Drie slaapkamers voor totaal 5-6 personen
Badkamer met prachtige inloopdouche
Woonoppervlak beneden 50 m2 en boven 40 m2
Zeer grote tuin waarvan 950 m2 met omheining van 120 cm hoog
Drie-zes honden toegestaan afhankelijk van grootte
Zwemvijver, behendigheidsbaan en speelveld op 7 autominuten
Wasmachine, droger en afwasmachine aanwezig
Gratis WiFi

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!