Neem alvast een kijkje

8

Landgoed Welgelegen


Meer informatie

Landgoed 'Welgelegen', gebouwd in 1881 op een prachtige locatie in Koekange in Drenthe waar rust en ruimte nog gewoon zijn. Landgoed 'Welgelegen' herbergt een pensionstal voor paarden.

Overnachten

Overnachten op Landgoed Welgelegen? Wij delen graag ons prachtige…

Landgoed 'Welgelegen', gebouwd in 1881 op een prachtige locatie in Koekange in Drenthe waar rust en ruimte nog gewoon zijn. Landgoed 'Welgelegen' herbergt een pensionstal voor paarden.

Overnachten

Overnachten op Landgoed Welgelegen? Wij delen graag ons prachtige Landgoed met u. Maak kennis met ons familiebedrijf en geniet van de ultieme vrijheid. Ga voor luxe en comfort in onze Bed & Breakfast. Wil je liever zelf koken en slapen in een bedstee? Dan is onze Blokhut daar uitermate geschikt voor! Landgoed Welgelegen beschikt tevens over een minicamping, waar je met je eigen tent of caravan kunt kamperen.

Eten & Drinken

Wij heten je graag welkom in ons Landrestaurant De Hooiberg. Geniet van een heerlijke lunch diner of kom gezellig langs voor een kop koffie en geniet van onze eigen gabakken lekkernijen. Voor groepen bereiden wij graag één van onze buffetten.

Landrestaurant De Hooiberg

In onze keuken proberen we zoveel mogelijk producten uit de eigen tuin te verwerken of lokale producten. We hebben dan ook een grote moestuin en een boomgaard. Niets is lekkerder aan het begin van de zomer dan een aardbei die nog warm van de zon is. Met regelmaat proberen we nieuwe recepten uit. Ons aanbod is dan ook afgestemd op wat de tuin en boomgaard ons bied.

Blikkenmuseum

Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het Blikkenmuseum in Landgoed Welgelegen. De verzameling bestaat voornamelijk uit Hollandse merkblikken, met onder andere blikken van Douwe Egberts, Pette en Verkade. De trots van de verzameling is de oude blikken stoomlocomotief, een reclameblik van de Glim fabrieken uit Rotterdam die gebruikt kan worden als beschuitbus.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!