Vakantiepark Zonnetij


Het bosrijke park ”Zonnetij” bestaat uit 23 sfeervolle houten recreatiebungalows, Modern en Noors. De bungalows zijn geschikt voor 1-10 personen, of u verblijft in de luxe groepsaccommodatie met sauna die geschikt is voor max 18 personen. Ook kunt u komen ontspannen in de luxe safaritent (glamping) of knusse caravan of komen kamperen met eigen middelen...(campers ook welkom)
Het vakantiepark is gelegen aan een …

Het bosrijke park ”Zonnetij” bestaat uit 23 sfeervolle houten recreatiebungalows, Modern en Noors. De bungalows zijn geschikt voor 1-10 personen, of u verblijft in de luxe groepsaccommodatie met sauna die geschikt is voor max 18 personen. Ook kunt u komen ontspannen in de luxe safaritent (glamping) of knusse caravan of komen kamperen met eigen middelen...(campers ook welkom)
Het vakantiepark is gelegen aan een zandweg aan de rand van het bos (Nationaal Park Dwingelderveld). Vakantiepark Zonnetij verhuurt paarden voor jong en oud en onderscheidt zich van andere parken door zijn kleinschaligheid. Tegenover de ingang van de camping begint het ruiterpad. Vanaf daar kunt u uw tocht tientallen kilometers voortzetten midden door de bossen en over de Dwingelose heide. Voor liefhebbers van aangespannen rijden, bieden talloze zand-en bospaden veel mogelijkheden.

Vakantiepark Zonnetij is omringd door veel wandel-en fietsroutes. Zo kunt u kennismaken met het schitterende Drenthe. Vlakbij het park bevindt zich de radiotelescoop en even verderop kunt u sterren kijken in het Planetron. Op kleine afstand van het park ligt, midden in de bossen, een verwarmd Openluchtzwembad. (kaartjes voor toegang met korting verkrijgbaar bij de receptie).
Houdt u van Theater, dan is een bezoekje aan het openluchttheater in Diever een aanrader, al jarenlang worden hier op professionele wijze stukken van Shakespeare opgevoerd.

In de omgeving van het mooie Dwingeloo vindt u leuke, sfeervolle dorpjes met eetgelegenheden, terrasjes, markten etc. Tijdens uw wandel-en fietstochten zult u wederom verrast zijn door de mooie bosrijke omgeving en de prachtige heide. Op een warme zomerdag kunt u verkoeling zoeken in het Blauwe Meer of Terhorsterzand, maar een wandeling om deze meren is ook zeer de moeite waard.
Het dorp Dwingeloo wordt beschouwd als één van de mooiste brinkdorpen. Met zijn grote brink, de muziekkoepel, omringende eetgelegenheden en winkeltjes ademt Dwingeloo een gemoedelijke, gezellige sfeer uit.

Het Vakantiepark beschikt over 9 mooie, luxe paardenstallen met een afmeting van 3x3 meter. Droomt u van een vakantie met uw eigen paard, wij bieden die mogelijkheid. Zowel stalling als weidegang is mogelijk. De paarden van Vakantiepark Zonnetij staan zoveel mogelijk op het land. De kudde bestaat uit Haflingers, Appaloosa’s, KWPNers, Andalusiërs, pony's en shetlanders voor de kleine mens...

Voor jong en oud zijn er speeltoestellen en een speelweide met een trampoline, zandbak en tafeltennistafel. De omgeving, het paardrijden, de boerenkartocht, leuke activiteiten, o.a. het bbq-en op een kampvuur en het broodjesbakken zullen bijdragen aan een unieke, ontspannen vakantie om niet snel te vergeten…..

Onder het genot van een kopje koffie, thee, glas fris of Italiaans schepijsje op ons gezellige, zonnige terras kunt u helemaal tot rust komen….
Kom snel een kijkje nemen en u zult verrast zijn!!

Nadere informatie kunt u krijgen via de mail of telefonisch.
U bent van harte welkom op ons park.
Met vriendelijke groet,
Familie Boonstra!

**verhuurperiode Bungalows: 1 januari t/m 31 december
Camping open : 1 april -1 november
**Paarden kunnen het gehele jaar worden gehuurd en gestald ook wanneer u niet verblijft op Zonnetij!

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!