Neem alvast een kijkje

7

Turelaar Tralaluna


Reserveren

Dit unieke Tiny House + de natuurplek mèt fijn eethuis + de locatie midden in Drenthe...het maakt dat je hier in alle opzichten helemaal goed zit!

Tiny House om heerlijk alleen of samen te zijn

Een sfeervol Tiny House waar je heerlijk kunt vertoeven. Of het nu is om even bij te komen, naar buiten te turen, of als thuisbasis voor actieve dagen.

Het tweepersoonsbed is aan ee…

Dit unieke Tiny House + de natuurplek mèt fijn eethuis + de locatie midden in Drenthe...het maakt dat je hier in alle opzichten helemaal goed zit!

Tiny House om heerlijk alleen of samen te zijn

Een sfeervol Tiny House waar je heerlijk kunt vertoeven. Of het nu is om even bij te komen, naar buiten te turen, of als thuisbasis voor actieve dagen.

Het tweepersoonsbed is aan een zijde voorzien van een groot raampartij, met vrij uitzicht. De badkamer naast een toilet een ruime douche met glasplafond waardoor je onder de sterrenhemel kunt douchen. De leefruimte is verder voorzien van vintage stoelen, een tafel om aan te eten of schrijven en een kleurrijke open keuken.

Het huisje is het gehele jaar te huur en behaaglijk, voorzien van een basis vloerverwarming en pelletkachel.

 en (hemelwater)wc.

Het Tiny House biedt eventueel plek aan nog 1 of 2 kwieke slapers, die hun plekje vinden in het videnet welke via een ladder is te bereiken. 

Buiten kun je rondom het huisje een lekker plekje vinden. Vanaf het vlonderterras heb je een weids uitzicht over het veld met adembenemende zonsondergangen. Vanachter het huisje kijk je, zittend op het tuurbankje, vrij uit over een beschermd gebied van Natuurmonumenten. Kijk niet gek op als je daar een stel Schotse Hooglanders of landgeiten ziet voorbijkomen. Bijkomen kun je in de hangmat of bij je vuurplaats.

De Turelaar is een van de creaties van Tralaluna. Een bijzonder huisje met een verhaal, waarover je kunt lezen in het welkomstboekje en waarover we je ook graag vertellen als we elkaar treffen. De Turelaar staat op een natuurkampeerterrein, achteraan samen met èn toch apart van een klein aantal andere natuurhutten.

Een wandelroute leid je naar het prachtige Mantingerzand, waar je een verrassende combinatie vindt van kronkelige zandpaadjes tussen jeneverbestruiken, kunstzinnig gegroeide bomen en uitgestrekte heidevelden.

Slapen èn Eten in de natuur

"Een unieke combinatie!" horen we vaak terug. Origineel overnachten op een kleinschalige gemoedelijke plek mèt een idem dito eethuis. Het knusse eethuis is een geliefde plek voor diegene die culinair wil genieten in een stijlvolle doch informele sfeer. Je kunt plaatsnemen binnen aan een mooi opgemaakt tafeltje of buiten, op een schapenvachtje onder de tarp, picknickbankjes bij de jeu de boules baan of in de luie stoelen op het grasterras. Inderdaad, een herhaalbezoekje is eigenlijk bij voorbaat al een goed plan. Het menu loopt uiteen van een mooi stuk vlees tot een verrukkelijke vegetarische maaltijdsoep van vergeten groenten, als het even kan lokaal en biologisch. En natuurlijk lekkers voor bij de koffie en wijn, zoals huisgemaakte lemon cheesecake en Bourgondische mini geitenkaas kroketjes.

De Tralaluna Tiny Houses zijn stuk voor stuk verrassende originele verblijven op wielen, waarbij hergebruik, creatieviteit, ecologische bouwmaterialen en vakmanschap ieder huisje tot een unieke beleving maakt. Tiny Tralaluna, de Turelaar , BosBes en Keetje staan op een natuurkampeerterrein, met fijn eethuisje. Het Pioniershuisje staat op een unieke plek, aan de rand van de Fruithof boomgaarden in Frederiksoord (Unesco Wereld Erfgoed). 

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!