Neem alvast een kijkje

Warenhuis Vanderveen Assen

Winkelparadijs van het Noorden.

Met ruim 60 afdelingen verdeeld over maar liefst 17.500 m² winkelvloeroppervlak is Ware…

Winkelparadijs van het Noorden.

Met ruim 60 afdelingen verdeeld over maar liefst 17.500 m² winkelvloeroppervlak is Warenhuis Vanderveen Assen het op één na grootste ‘grand magasin’ van Nederland. Modeshows, workshops, signeersessies van en instore optredens zijn aan de orde van de dag. Het warenhuis is uniek in zijn soort en heeft meerdere restaurants - al dan niet met (dak)terras én uitzicht op het Koopmansplein - , een mini-speelparadijs voor kinderen tot 8 jaar, een kunstuitleen en een galerie met prachtige tentoonstellingen. In het jubileumjaar 2022 werd het warenhuis onderscheiden met de Europese retail jaarprijs ‘EK Passion Star’ en met de Amerikaanse retail jaarprijs ‘GIA NL’. 

Kom het meemaken, proeven en beleven bij Warenhuis Vanderveen. Vanderveen bestaat sinds 1897 en is hét shop-in-shop warenhuis van Noord-Nederland, met een uitgebreid assortiment op het gebied van mode, wonen, vrije tijd, horeca en diensten. Wil je een ontspannen dagje winkelen, een heerlijk hapje eten en vriendelijk en vakkundig geholpen worden? Kom dan naar Warenhuis Vanderveen in Assen. Op onze website vind je de evenementenagenda, want er is altijd iets te doen! 

Warenhuis Vanderveen ligt midden in het culturele hart van Assen, op loopafstand van alle toeristische attracties. Een dagje shoppen is daarom ideaal te combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld het Drents Museum, theater De Nieuwe Kolk of het Asserbos. Of maak een stadswandeling langs de Vaart, mooie herenhuizen en het beroemde beeldje van Bartje. Op het Koopmansplein en in de Gouverneurstuin vinden regelmatig evenementen plaats en elke woensdag is er markt in Assen. Ook de VVV van Assen is gevestigd in het warenhuis: voor meer tips ben je daar van harte welkom! Kortom: of de zon nu schijnt of het regent, je vermaakt je bij Warenhuis Vanderveen!

Blijf op de hoogte: volg ons op social media en abonneer je op onze digitale nieuwsbrief! En neem vooral eens een kijkje op onze website: VANDERVEEN

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!