Neem alvast een kijkje

Restaurant Wielens


Reserveren

Al meer dan een halve eeuw een begrip!

Restaurant & Zalencentrum Wielens is al meer dan een halve eeuw een begrip in en rondom Noord-Sleen. Ons pand dateert uit begin 19e eeuw, de horeca-activiteiten al sinds begin 20e eeuw!
In 1952 namen Hindrik en Annie Wielens het bedrijf ove…

Al meer dan een halve eeuw een begrip!

Restaurant & Zalencentrum Wielens is al meer dan een halve eeuw een begrip in en rondom Noord-Sleen. Ons pand dateert uit begin 19e eeuw, de horeca-activiteiten al sinds begin 20e eeuw!
In 1952 namen Hindrik en Annie Wielens het bedrijf over van de familie Strootker en begonnen een café met boerderij en kruidenierswinkel. In 1975 kwamen Wim en Grietje Wielens bij het bedrijf in. Zij namen in 1979 het bedrijf over. De winkel werd in 1977 van de hand gedaan in overleg met Café/Winkel Berends, eveneens gezeteld in Noord-Sleen. De familie Berends stopte met hun horeca-activiteiten en zetten de winkel als zelfbedieningswinkel voort. Deze collegiale afspraak haalde zelfs De Telegraaf en het Algemeen Dagblad.
Het bedrijf werd in 1981 fors uitgebreid met een feestzaal voor feesten en partijen tot 275 personen. In die tijd uniek in de regio.

Derde generatie aan het roer!
In 1999 besloten wij, Erwin en Letty Wielens, het bedrijf voort te zetten. Vanaf 2003 hebben wij de dagelijkse leiding in handen. Wij hebben het bedrijf helemaal aangepast aan de wensen van deze tijd. Het restaurant en de zalen zijn ingericht in een warme stijl, met veel comfort en een herkenbare, huiselijke sfeer. Er hangt een ongedwongen sfeer, waardoor u zich snel thuis zult voelen. Wij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel en doen wij er alles aan om uw gelegenheid compleet en zoveel mogelijk op maat te verzorgen!

Zalencentrum Wielens ligt aan de brink in Noord-Sleen, slechts 8 km van Emmen. De feestzalen van ons zalencentrum hebben een warme, huiselijke sfeer en vormen een prachtig decor voor uw feest of bijeenkomst. Of u nu uw trouwdag, jubileum, verjaardag of de geboorte van uw kind wilt vieren, wij verzorgen graag uw gelegenheid compleet en op maat.

Wat kunt u verwachten bij Restaurant Wielens?
* Heerlijk eten van onze Hollandse menukaart.
* Smaakvolle gerechten bereid met verse streek- en seizoenproducten.
* Ook voor koffie met taart, lunch en borreltje!
* Groot terras met prachtig uitzicht op de Brink van Noord-Sleen.
* Met een voedselallergie of dieet kunt u bij ons ook lekker eten.
* Zeer goed toegankelijk voor mindervaliden of met een rolstoel.
* Speciale mogelijkheden voor feesten en groepen.
* Ruime, gratis parkeerplaats (ook geschikt voor touringcars).

Openingstijden

  • Elke maandag om 10.00 uur
  • Elke dinsdag gesloten
  • Elke woensdag gesloten
  • Elke donderdag om 10.00 uur
  • Elke vrijdag om 10.00 uur
  • Elke zaterdag om 10.00 uur
  • Elke zondag om 10.00 uur
  • U kunt op maandag, en donderdag tot 19.00 uur en op vrijdag t/m zondag tot 20.00 uur uw eerste bestelling plaatsen en daarna op uw gemak nog meerdere gangen eten, tafelen en nazitten.

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!