Hoeve Heide en Wold


Boek

GEZELLIG EN SFEERVOL
Logeren in een oude boerderij uit 1862. De vakantiewoning met eigen opgang is in boerenst…

GEZELLIG EN SFEERVOL
Logeren in een oude boerderij uit 1862. De vakantiewoning met eigen opgang is in boerenstijl ingericht met authentieke landelijke details zoals de houten gebinten, een grote boerenkeuken, de opgeklampte deuren en de bedstee. Tegelijkertijd heeft de woning veel comfort door de vloerverwarming, de haardkachel en het ruime zonnige terras. Ook is er aangrenzend een groot (speel)veld omzoomd door bos. Hier geniet u van de zon, de rust en de natuurlijke omgeving. De woning is geschikt voor 1 – 6 personen. Het heeft een complete keuken met vaatwasser, oven, Senseo en magnetron, een ruime badkamer met apart douchegedeelte en een unieke dubbele bedstee. Onder is de ruime tweepersoons bedstee (180 x 210) en op de bovenverdieping (zoldertje) staan 2 eenpersoons bedden. Honden welkom. Wij hebben ook 4 stallen voor paard/pony en paddock/weidegang, ook voor dag en nacht. 

ONTSPAN IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING
De boerderij ligt midden in het Drents-Friese Wold. Dit landschap is afwisselend met bossen, heide en landerijen. Het erf van Hoeve Heide en Wold is groen en natuurlijk met oude eiken van meer dan 100 jaar, notenbomen, bloemenweiden en bos. Er zijn veel zangvogels, vlinders en zelfs reeën! Uiteraard zijn er boerderijdieren zoals paarden, kippen, hond, kat en cavia’s. Door de natuurlijke sfeer kom je hier helemaal tot rust.

ONTDEK HET DRENTS-FRIESE WOLD
De boerderij ligt in Wateren, gelegen in het Drents-Friese Wold. Het landschap is heel afwisselend met landerijen, heide, bos en meren. Vanaf de locatie bent je wandelend in 5 minuten in het bos en in een kwartier op de heide. Een zwemmeertje ligt op loopafstand, een grote recreatieplas op fiets afstand. Fiets- en ruiterroutes lopen langs het erf. De mountainbikeroute ligt op 10 minuten fietsafstand. Een plas speciaal voor paarden en honden, is een half uur te paard. In de omgeving zijn verschillende restaurants zoals in Zorgvlied op loopafstand, in Doldersum, Vledder en Diever. In Appelscha is een klein pretpark (voor jonge kinderen) en een klimpark. 

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!