Neem alvast een kijkje

Manege Gasselte


Manege Gasselte is een echt familiebedrijf waar sfeer, welzijn, kwaliteit, vriendschap en respect hoog in het vaandel staan.

Opgericht in  1979 en vanaf 1987 op deze locatie, heeft het bedrijf zich …

Manege Gasselte is een echt familiebedrijf waar sfeer, welzijn, kwaliteit, vriendschap en respect hoog in het vaandel staan.

Opgericht in  1979 en vanaf 1987 op deze locatie, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een veelzijdig hippisch centrum waar praktisch alle takken van paardensport samenkomen. Van jong tot oud, recreatief of wedstrijd gericht, dressuur of springen, binnen of buiten, onder het zadel of mennen, voor elke richting of elk niveau is gediplomeerde instructie aanwezig. Ook voor mensen met een beperking of voor mensen in zorg of dagbesteding is er een warm welkom plekje.

Manege paarden en pony's en privè viervoeters kunnen gestald en/of geweid worden.
16 hectare veilig verdeeld in eigen stukken weiland staan de kleine 100 aanwezige paarden ter beschikking.

De waterpartij op eigen land is een welkome afwisseling voor paard en ruiter. Manege Gasselte beschikt tevens over een luxe groepsaccommodatie die afzonderlijk te huur is.
Zomers vinden hier de pony kampen plaats, daarnaast vinden veel gasten hier onderdak voor een luxe (meerdaags) arrangement.

Gelegen aan de Drentsche staatsbossen, is Manege Gasselte direct aangesloten op meer dan 120 kilometer ruiterpad, waar men zonder kaart of GPS als vreemdeling direct zou verdwalen. Over heel Drenthe ligt zelfs meer als 1000 km. ruiterpad, wat ook weer makkelijk aangesloten bereikbaar is, via het ruiterpadnetwerk rondom Manege Gasselte. Het zijn de heidevelden, de bossen, de vennetjes, de zandverstuivingen en de onmetelijke stilte die dit gebied zo uniek maken. Uren kan men hier dwalen zonder stad, fabriek of dorp tegen te komen. 

Openingstijden

  • Elke maandag 08.00 - 23.00 uur
  • Elke dinsdag 08.00 - 23.00 uur
  • Elke woensdag 08.00 - 23.00 uur
  • Elke donderdag 08.00 - 23.00 uur
  • Elke vrijdag 08.00 - 23.00 uur
  • Elke zaterdag 08.00 - 19.00 uur
  • Elke zondag 08.00 - 19.00 uur

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!