Neem alvast een kijkje

7

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen


Tickets

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Jungola – wereld van de tropische jungle
In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de…

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Jungola – wereld van de tropische jungle
In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.

Serenga – wereld van de hete droogte
Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Steek de Prairiedogsvlakte over met de prairiehonden om je heen en loop langs de moeraswallabies en nandoes in Wallabyheuvel. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en ga vervolgens op safari met een truck over de savanne. Hier word je door de gracieuze giraffen begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij! De echte avonturiers razen uit in de achtbaan Tweestryd waar je het tegen elkaar opneemt in een spannende rit.

Nortica – wereld van de ijzige kou
In Nortica reis je door de wereld van de ijskoude polen. Sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en test in het Sonar Station je kennis over walvissen. Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, het leefgebied van wasberen en stinkdieren, en vergeet geen bezoek te brengen aan het Norticatheater voor een spetterende zeeleeuwenpresentatie.

Animazia – wereld voor de jongste avonturiers
Animazia is een overdekt speelparadijs voor onbeperkt plezier. Een klim- en klauterwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. Met zandbakken en bootjes die je als avonturier zelf naar de overkant trekt. En een speelhoek voor de allerkleinsten. Bezoek ook de tropisch vissen, zeeschildpadden en naakte molratten!

Openingstijden

  • Dagelijks 10.00 - 17.00 uur
  • 1 januari gesloten.

    Let op: het is verplicht om vooraf een bezoekdatum te reserveren!

Prijzen

  • Kinderen € 23,50 3 t/m 9 jaar (prijs voor online ticket)
  • Volwassenen € 26,50 10 t/m 64 jaar (prijs voor online ticket)
  • Kinderen Gratis t/m 2 jaar
  • Senioren € 25,50 (Prijs voor online ticket)
  • Personen met een handicap € 27,00 Alleen verkrijgbaar aan de kassa. Online verkoop niet mogelijk. Een mindervalide mag maximaal één begeleider gratis meenemen. Mits de mindervalide persoon een geldig ticket heeft. Niet mogelijk in combinatie met andere aanbiedingen en acties.

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!