Struunpad Koekangerveld

(1.0 km)

 • Download
 • Lekker struinen over onverharde wegen, in een prachtige natuur, over het Struunpad Koekangerveld! Onderweg vind je allemaal leuke opdrachten. De route is ongeveer 1 kilometer en is geschikt voor jonge kinderen. Er zijn langs de route genoeg plekken om even te gaan zitten en te genieten van de natuur. Sommige informatieborden zijn voorzien van QR-codes. Met je telefoon kun je deze QR-codes scannen en is het mogelijk om meer informatie over bepaalde objecten op te vragen. 


  Parkeren & OV

  De route start …

  Lekker struinen over onverharde wegen, in een prachtige natuur, over het Struunpad Koekangerveld! Onderweg vind je allemaal leuke opdrachten. De route is ongeveer 1 kilometer en is geschikt voor jonge kinderen. Er zijn langs de route genoeg plekken om even te gaan zitten en te genieten van de natuur. Sommige informatieborden zijn voorzien van QR-codes. Met je telefoon kun je deze QR-codes scannen en is het mogelijk om meer informatie over bepaalde objecten op te vragen. 


  Parkeren & OV

  De route start bij Ruinerwold 24a, Koekangerveld, je kunt hier een parkeerplakje zoeken. Vanaf treinstation Beilen is het nog een kwartiertje lopen (maar dat is niet handig met kinderen ;))

  Bewegwijzering

  Op het infobord staat de gehele route aangegeven.

  Honden

  Honden mogen mee mits aangelijnd.

  Eten & drinken

  Wil je wat eten of drinken tijdens deze wandeling dan kun je dat zelf meenenen.

  Dit ga je zien

  Startpunt: Ruinerweg 24a
  7958 RB Koekange
  99
  88
  Eindpunt: Ruinerweg 24a
  7958 RB Koekange
  • 99
  • 88

  Blijf op de hoogte

  Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

  Schrijf je in!