Struin & Duin belevingspad | Norg

(1.5 km)

 • Download
 • Het Struin & Duin belevingspad is een route voor kinderen van 1,5 km door de Langeloërduinen. Het voert langs twaalf uitdagende attracties die leuk zijn om te doen en de kinderen tegelijkertijd iets leren over de natuur. Zo zijn er bijvoorbeeld een slang om op te balanceren, een kikker met geluiden, een klauterparcours, een pukkel aan een eik en nog meer andere spannende dingen.

  Parkeren & OV

  Parkeren kan bij Parkeerplaats Camping De Norgerberg Langeloerweg 63 Norg. Kom je met het OV? Dan stap je uit bij bushalte Norgerberg en je bent er! Pl…

  Het Struin & Duin belevingspad is een route voor kinderen van 1,5 km door de Langeloërduinen. Het voert langs twaalf uitdagende attracties die leuk zijn om te doen en de kinderen tegelijkertijd iets leren over de natuur. Zo zijn er bijvoorbeeld een slang om op te balanceren, een kikker met geluiden, een klauterparcours, een pukkel aan een eik en nog meer andere spannende dingen.

  Parkeren & OV

  Parkeren kan bij Parkeerplaats Camping De Norgerberg Langeloerweg 63 Norg. Kom je met het OV? Dan stap je uit bij bushalte Norgerberg en je bent er! Plan hier je reis.

  Bewegwijzering

  De route wordt op een speelse manier met oogjes bewegwijzerd.

  Honden

  Honden mogen mee mits aangelijnd.

  Eten & Drinken

  Wil je wat eten of drinken tijdens deze wandeling? Dat kan bij het start- en eindpunt of in het naastgelegen dorp Norg. 

  Dit ga je zien

  Startpunt: Parkeerplaats Camping De Norgerberg
  Langeloerweg 63
  Norg
  Eindpunt: Parkeerplaats Camping De Norgerberg
  Langeloerweg 63
  Norg

  Beschrijving

  Startpunt: Parkeerplaats Camping De Norgerberg
  Langeloerweg 63
  Norg

  Extra Info

  • Het “Struin & Duin” belevingspad aan de rand van het gezellige brinkdorp is zoals de naam al zegt niet een gewone wandeling maar een ware belevenis.
  • Langs het 1,5 km lange natuurbelevingspad van IVN Norg, vindt de wandelaar leuke weetjes over de prachtige natuur rondom Norg. Klauter over de balansbrug, roetsj over de bult-glijbaan en kom er achter waarom een slak soms geen huisje heeft. Even uitrusten doe je in een hangmat of op één van de bankjes.
  • Het IVN natuurpad, een stoer en educatief uitstapje door de natuur voor jong en oud!
  Eindpunt: Parkeerplaats Camping De Norgerberg
  Langeloerweg 63
  Norg

  Blijf op de hoogte

  Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

  Schrijf je in!