Drenthe Hikes | Nachtkijkers


Doe tijdens het Drentse verhalenweekend 2022 mee aan de speciale editie van de Drenthe Hikes…

Doe tijdens het Drentse verhalenweekend 2022 mee aan de speciale editie van de Drenthe Hikes Nachtkijkers, als je durft... Nachtkijkers is een weirde wandeling vanaf Dwingeloo. Start zodra het schemert deze unieke route vol duisternis en sterren. De route is zeer geschikt voor groepjes van twee tot vier personen en voor iedereen tussen de 10 en 99 jaar oud. Nachtkijkers is niet zomaar een wandeling! Stiekem is het de toelatingstest voor een lidmaatschap van ‘De Nachtkijkers’; Neerlands bekendste, onbekende vereniging. Ideaal voor mensen die niet bang zijn in het donker. Mensen met gevoel voor zwarte humor. Mensen die snappen dat de wereld niet alleen maar zonneschijn is. 

Speciaal voor jou is deze gekke, nachtelijke wandelroute samengesteld, vol interessante weetjes en vreemde spelopdrachten. Het ene moment gaat het over het gigantische universum, dan weer over kleine kevertjes. Je kunt deze beleefroute starten vanaf schemering, op 22 oktober 2022 gaat stipt om 18:26 de zon onder.

Halverwege de beleefroute kom je langs het amfitheater van de Bospub. Hier kan je gezellig plaatsnemen rond het vuur voor een heerlijke zwarte versnapering. Houd hier je ogen open en je zaklamp aan, want wie weet kom je hier wel meer te weten over de toelatingstest! 

Klik hier om deze ultieme beleving te boeken, geef je tijdens de boeking aan dat je meedoet aan het verhalenweekend. Je maakt een account aan in Shary, zodat je op je smartphone kunt navigeren.

Op zaterdagavond 22 oktober haal je de Nachtkijkers-envelop, die je bij de opdrachten gebruikt, af bij Hotel Wesseling op de Brink in Dwingeloo. Leuk om vooraf te doen: Bij Grand Cafe De Brink ontvangt u bij een drie-gangen-nachtkijkers-menu een gratis Nachtkijkers Drankje (diner niet inbegrepen en reserveren is noodzakelijk). 

PS: bij veel deelnemende groepjes ontvangt u van ons een starttijd vooraf per mail 

Wanneer

  • Zaterdag 22 oktober 2022 18.00 - 21.00 uurTickets

Prijzen

  • € 17,50 per groepje

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!