6 februari 2026, 8 mei 2026 en nog 2 dagen
Locatie: Nieuw AmsterdamAan tafel samen genieten van een diner dat met liefde en vakmanschap is bereid. Tijdens deze culinaire avonden draait het om ontmoeten, proeven en beleven.
Wat staat er op het menu? Een viergangendiner met amuse, bereid door chefs die koken op topniveau. De gerechten zijn zoveel mogelijk biologisch, afkomstig uit de regio en passend bij het seizoen. Bij elke gang wordt een bijpassende biologische wijn geschonken.
Data en thema’s:
Vrijdag 6 februari | Vlees/vis – Chefs: Jeichien Rosien & Johnny Hemmen
Vrijdag 8 mei | Vegetarisch – Chefs: Liesbeth van Huizen & Jintine Zijlstra
Vrijdag 26 juni | Frans – Chefs: Corrie Talsma & Joke Krajenbrink
Vrijdag 27 november | Vlees – Chefs: Joost Hemmen & Jeichien Rosien
Een avond vol culinaire verwennerij, gezelligheid en verrassende ontmoetingen. Ben jij erbij? Meld je aan via hhfhemmen@hotmail.com.
vanaf jouw locatie