28 januari 2026
Locatie: ZuidwoldeWist je dat je whisky’s en spijzen fantastisch met elkaar kunt combineren? Complementeren en contrasteren, daar draait het om bij het maken van de perfecte match.
Een mooie samenwerking tussen Narline's souschef Jesse Vinke, sommelier Robert Warmolts en Jock Shaw heeft geleid tot het derde Whiskydiner op woensdag 28 januari 2026. We zijn trots dat we deze van oorsprong Schotse whiskykenner naar Narline halen deze avond.
Jesse Vinke zorgt voor een prachtig 4-gangendiner, terwijl Jock Shaw bijpassende whisky’s serveert en uitgebreid toelicht. Gedurende deze avond zul je alles te weten komen over deze veelal onbekende whisky's uit verschillende landen, de geschiedenis en vooral hoe whisky aan zijn smaak komt.
Je bent van harte welkom om te ge…
Wist je dat je whisky’s en spijzen fantastisch met elkaar kunt combineren? Complementeren en contrasteren, daar draait het om bij het maken van de perfecte match.
Een mooie samenwerking tussen Narline's souschef Jesse Vinke, sommelier Robert Warmolts en Jock Shaw heeft geleid tot het derde Whiskydiner op woensdag 28 januari 2026. We zijn trots dat we deze van oorsprong Schotse whiskykenner naar Narline halen deze avond.
Jesse Vinke zorgt voor een prachtig 4-gangendiner, terwijl Jock Shaw bijpassende whisky’s serveert en uitgebreid toelicht. Gedurende deze avond zul je alles te weten komen over deze veelal onbekende whisky's uit verschillende landen, de geschiedenis en vooral hoe whisky aan zijn smaak komt.
Je bent van harte welkom om te genieten van deze bijzondere en zeer smakelijke whisky-spijscombinaties. Ben je geen whiskyliefhebber, maar kom je graag mee met je partner? Dan serveert sommelier Robert Warmolts mooie bijpassende wijnen.
Voor deze avond is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer op tijd een tafel...
vanaf jouw locatie