The Nature Game Drenthe | Koets van Kibbelhoekavontuur


Reserveren
Sorry, dit evenement is afgelopen

Wat is The Nature Game? Het is een sprookje, het is een vette game, en een les natuureducati…

Wat is The Nature Game? Het is een sprookje, het is een vette game, en een les natuureducatie. Maar dan wel een hele leuke! Met dit spel kun je dingen ontdekken die je normaal nooit kunt zien. Je loopt over een schatkaart en de kompas wijst jou de weg door het gebied. Je ontdekt je wat voor een gewone wandelaar verborgen blijft en leert op een hele leuke manier, door filmpjes, raadsel, en interactieve spellen. Deze onvergetelijke beleving maakt van de natuur een interactieve ontdekkingsreis. Het verhaal is uniek en alleen op deze plek te beleven.

Boek hem nu!! Speel The Nature Game Drenthe in Nationaal Park Dwingelderveld en maak een reis door de tijd met De Koets van Kibbelhoek! Start game Boslounge, Oude Postweg 8 te Spier, kosten 17, 50 per tablet. Het is aan te raden om ieder een eigen tablet te nemen vanwege de VR! Daarmee kun je rond kijken in een magische wereld.

Prijzen

  • Kinderen€ 19,50 Zeer leuk om met kids te doen vanaf ongeveer 7 jaar tot en met 12-14 jaar. Maar ook volwassenen vinden het erg leuk !

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!