Neem alvast een kijkje

13

CapCabin Odoorn


CapCabin Odoorn is gelegen aan de rand van het gezellige dorp Odoorn en op loopafstand van het centrum met supermarkt, bakker, enkele restaurantjes, lunchroom en ijssalon.

Een Tenthouse van CapCabin is uniek in Europa en valt het beste te…

CapCabin Odoorn is gelegen aan de rand van het gezellige dorp Odoorn en op loopafstand van het centrum met supermarkt, bakker, enkele restaurantjes, lunchroom en ijssalon.

Een Tenthouse van CapCabin is uniek in Europa en valt het beste te omschrijven als een combinatie van een ‘tiny house’ en een safaritent. De tenthouses worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd en geëxploiteerd (zie hierna). Het tiny house-gedeelte is volledig geïsoleerd (vloer, wanden en ook dak), het voldoet aan de strengste isolatiewaarden volgens het Bouwbesluit met onder andere triple beglazing, het heeft een airconditioning die kan verwarmen in de winter en koelen in de zomer en is voorzien van een volledig uitgeruste keuken en badkamer. Daardoor kan je het gehele jaar – zomer en winter – prettig en comfortabel vertoeven in dit Tenthouse.

Ook prettig en comfortabel slapen is mogelijk. In het Tenthouse staat een heerlijk groot 2 persoons Auping bed met een volledig circulair matras en een frame van gerecycled materiaal en opgemaakt met linnen beddengoed. De keuken en badkamer zijn voorzien van thee- en handdoeken van ongebleekt biologisch katoen.

CapCabin Odoorn is ideaal gelegen. Het ligt precies aan de rand van het dorp en grenst direct aan het Drentse landschap. Diverse wandelingen of tochten voor fiets en mountainbike starten gelijk vanuit het Tenthouse terwijl de warme broodjes bij de bakker of de boodschappen voor de BBQ in de supermarkt lopend gehaald kunnen worden in het centrum van Odoorn.

Het 2 persoons Tenthouse heeft de volgende voorzieningen:

  • Woonkamer met comfortabel zitgedeelte,
  • Volledig uitgeruste keuken (o.a. Nespresso-koffiezetapparaat en melkopschuimer) met eettafel en twee eettafelstoelen,
  • Volledig uitgeruste badkamer met douche, wastafel, inbouw kranen en wc,
  • Slaapkamer met tweepersoons Auping-bed bestaand uit een volledig circulair matras en een frame van volledig gerycled materiaal en opgemaakt met linnen lakens en linnen dekbed- en kussenovertrek,
  • Het Tenthouse is voorzien van airconditioning die in de winter kan verwarmen en kan koelen in de zomer. Ook is het Tenthouse voorzien van mechanische ventilatie (luchtafvoer) met vocht- en CO2-sensor,
  • Veranda onder het gespannen tentdoek over de volledige breedte van het Tenthouse met een Basterd BBQ en een verdiepte en comfortabele loungebank. Vanaf de veranda en loungebank heb je prachtig uitzicht op het Drentse landschap met de grote grazers en de Odoornerdennen in de verte.

Prijzen

  • € 115,00 Tarieven - CapCabin Odoorn wordt per minimaal twee dagen (2 nachten) verhuurd, - Tarief per nacht bedraagt € 115,- per nacht, - Schoonmaak, de opmaak van de bedden met linnen bedlinnen en hand- en theedoeken van ongebleekt biologisch katoen bedraagt € 60,- (wel bezemschoon achterlaten), - Toeristenbelasting conform verordening 2022 gemeente Borger-Odoorn € 1,50 p.p.p.n. Inbegrepen - Opgemaakte bedden met linnen beddengoed, - Hand- en theedoeken van ongebleekt biologisch katoen voor keuken en badkamer, - Verbruik water en elektriciteit (o.b.v. normaal verbruik), ook evt. verbruik van het opladen van elektrische fietsen, - Fantastisch uitzicht!

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

CapCabin Odoorn
Exloërweg 851
7873BW Odoorn
Plan je route

vanaf jouw locatie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!