Neem alvast een kijkje

10

't Witte Zand Groepsaccommodatie


Meer informatie

Groepsaccommodatie 't Witte Zand is een betaalbare groepsaccommodatie voor gezellige groepen van 10 tot 30 personen. De groepsaccommodatie grenst direct aan uitgestrekte natuurgebieden, met volop mogelijkheden voor leuke groepsactiviteiten.

Faciliteiten

In onze groepsaccommodatie / familiehuis vindt u een zitkamer me…

Groepsaccommodatie 't Witte Zand is een betaalbare groepsaccommodatie voor gezellige groepen van 10 tot 30 personen. De groepsaccommodatie grenst direct aan uitgestrekte natuurgebieden, met volop mogelijkheden voor leuke groepsactiviteiten.

Faciliteiten

In onze groepsaccommodatie / familiehuis vindt u een zitkamer met bar met genoeg ruimte voor de hele familie. Bij mooi weer is het heerlijk op het terras van de groepsaccommodatie. Hier kunt u bijpraten bij het kampvuur of een barbecue organiseren.  En ’s avonds zoekt iedereen zijn eigen bed op, verdeelt over 5 slaapkamers. Heeft u een sportieve familie? Maak dan gebruik van het sportveld voor een potje familievoetbal of reserveer een van de leuke groepsactiviteiten .De kinderen vermaken zich op en top in de speeltuin van de camping en met de gratis skelters. Extra fijn: de kinderen spelen heel veilig, want er zijn geen drukke wegen in de buurt!

Groepen

In de groepsaccommodatie kunnen maximaal 30 personen verblijven, maar ook kleiner groepen zijn van harte welkom. Onze groepsaccommodatie en is uitstekend geschikt voor families, sportvereniging, kennismakingskamp, schoolkamp, trainingsweekend, weekkampen en reüniegroepen. Ook voor een ponykamp of ruiterkamp kunt u bij ons terecht. 

Honden welkom in de groepsaccommodatie

  • Er zijn 1 of 2 honden (meer honden in overleg)  in de groepsaccommodatie toegestaan. 
  • Losloopgebied van ruim 40 ha. direct naast de groepsaccommodatie.
  • Op het terrein is een hondenzwemvijver met schoon bronwateraangelegd 
  • Op het terrein is een speciaal omheind hondenspeelveld.
  • Gratis hondenwasplaats, waar u uw hond na het ravotten in het bos of het meertje desgewenst schoon kunt wassen.
  • Op het terrein dient u uw hond aangelijnd te houden.
  • Gratis hondenzakjes (zodat u de uitwerpselen van uw hond op kunt ruimen, zowel op het terrein als in het dorp (dan blijft het netjes).
  • Indien u met een hond verblijft in de groepsaccommodatie betaalt u een extra bijdrage voor de extra schoonmaakwerkzaamheden.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten op onze groepsaccommodatie.

Jans en Hettie Manting

Direct reserveren

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!