Neem alvast een kijkje

Logement Wittelterhof


Reserveren

Dit betekent overnachten in een luxe appartement in het Drentse landschap. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een luxe badkamer, maar ook een ruime keuken waar u zelf een maaltijd kunt bereiden. Tevens kunt u genieten van uw eigen terras.

Appartement Wittelterhof: Een luxe appartement. Dit betekent overnachten in ee…

Dit betekent overnachten in een luxe appartement in het Drentse landschap. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een luxe badkamer, maar ook een ruime keuken waar u zelf een maaltijd kunt bereiden. Tevens kunt u genieten van uw eigen terras.

Appartement Wittelterhof: Een luxe appartement. Dit betekent overnachten in een van alle gemakken voorziene eigen ruimte. Voor gasten en/of families die voor rust, ruimte en luxe komen, is ons appartement zeer geschikt. Een mooie keuken met alle hedendaagse comfort staat tot uw beschikking. Boodschappen kunt u in het dorp Diever doen, maar ook in het andere nabijgelegen dorp Dwingeloo. De route naar de beide dorpen is prachtig en zijn zowel op de fiets als met de auto uitstekend bereikbaar.

Het luxe appartement kan per 2 aaneengesloten nachten geboekt worden.

De accommodatie bestaat uit een ruim en modern ingericht appartement in het achterhuis van onze woonboerderij met een gedeelde ingang en eigen terras. Vanuit het appartement kan men de zon onder zien gaan en ’s ochtends kan men in alle rust wakker worden. Het terras kijkt uit op het prachtige landschap, met uitzicht op de yurt en vuurplaats.
Ook is de fruit boomgaard een lust voor het oog. En in de herfst is het fruit een heerlijke lekkernij.
De Wittelterhof is de juiste plek om te genieten voor bijvoorbeeld fietsers, wandelaars, golf liefhebbers, maar het appartement is bij uitstek ook geschikt voor een langduriger verblijf.

Het appartement beschikt over een eigen terras waar u gedurende de zomermaanden al snel buiten kunt zitten. Ook in de wintermaanden is het goed vertoeven in dit sfeervolle appartement.

Het appartement heeft een gedeelde entree, maar u kunt ook via het terras rechtstreeks het appartement betreden.  Via de entree komt u binnen via een halletje met het toilet en de deur naar de woonkamer. In de woonkamer is een open keuken, een tafel met 6 zitplaatsen, een tv, wifi, gezelschapsspelletjes, boeken, een bank en gezellige accessoires. Ook is er een trap naar de bovenverdieping, waar u op een overloop uitkomt met toegang tot 2 tweepersoons slaapkamers en de badkamer.

U kunt gebruik maken van een terras wat bij het appartement hoort. Een tuinset is op dit terras aanwezig.

Er is gratis parkeerruimte en tevens een overkapte ruimte voor uw fietsen, waar u deze eventueel kunt opladen.

Wittelte is gelegen tussen Diever en Dwingeloo en er zijn prachtige fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Het appartement is licht en fris en van alle gemakken voorzien.

We verwelkomen u graag op de Wittelterhof

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!