Neem alvast een kijkje

Vakantiehuisjes Drenthe


Meer informatie

Vakantiehuisjes-drenthe.nl :  Natuurlijk genieten in een 8-persoons Luxe vakantiebungalow, of een Noors vakantiehu…

Vakantiehuisjes-drenthe.nl :  Natuurlijk genieten in een 8-persoons Luxe vakantiebungalow, of een Noors vakantiehuis, of misschien in een groepsaccommodatie met sauna tot 18 personen.  Kernwoorden zijn, kleinschalig, rust, natuur, luxe en comfort. Op een unieke locatie, namelijk direct aan het Nationaal Park 't Dwingelderveld. Dit alles bij u in de achtertuin.  Lhee is een authentiek Drents buurtgenootschap van Dwingeloo.  Zandpaden doorkruisen dit dorpje, aan de Brink staan rietgedekte boerderijen van honderden jaren oud.  Het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan. Op 2 km. afstand ligt het bekende Dwingeloo een groen brinkdorp met winkels en diverse restaurants. De vakantiehuizen staan op een kleinschalig Vakantiepark Zonnetij. Hier vindt je nog de rust en stilte, de sfeer is er gemoedelijk. Je kunt hier nog volop genieten van de prachtige natuur.  

De vakantiehuizen staan op een unieke locatie, namelijk direct aan het Nationaal Park 't Dwingelderveld, dit prachtige natuurgebied van ca. 3500 ha. bestaat uit bossen, heide en vennetjes. Een afwisselende natuur met een grote diversiteit aan Flora en Fauna. Zo vanuit je vakantiehuis genieten van dit uitgestrekte natuurgebied. 

Een prachtige plek om te genieten van de natuur, wandelen, paardrijden, mtb routes en natuurlijk eindeloos fietsen. Ook zijn er leuke en bijzondere activiteiten in deze mooie omgeving te doen.  Kortom een ideale plek om een heerlijke relaxte vakantie te vieren. 

kom en ervaar het Dwingelgevoel..... 

www.vakantiehuisjes-drenthe.nl

Openingstijden

  • Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op. In overleg is er veel mogelijk

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!