Neem alvast een kijkje

Puzzeltochten per fiets en te voet in en rondom gevangenisdorp Veenhuizen


Sorry, deze activiteit is afgelopen

ZWERFTOCHT (GPS-FOTOPUZZELTOCHT)
Een mooie wandeling door Veenhuizen met een GPS. Je komt op de mooie en interessante plekken in Veenhuizen en ziet zo op een leuke en actieve manier meer van Veenhuizen en haar geschiedenis.

Nadat je de materialen hebt opgehaald ga je met een fotob…

ZWERFTOCHT (GPS-FOTOPUZZELTOCHT)
Een mooie wandeling door Veenhuizen met een GPS. Je komt op de mooie en interessante plekken in Veenhuizen en ziet zo op een leuke en actieve manier meer van Veenhuizen en haar geschiedenis.

Nadat je de materialen hebt opgehaald ga je met een fotoboekje en vragen, al wandelend op pad door het mooie en culturele gevangenisdorp. Tijdens de tocht kom je op verschillende bijzondere locaties (waypoints). Hier moet je zelf goed kijken welke foto bij welke locatie past en de vragen bij deze plek beantwoorden, alleen zo vind je de juiste route.

De Zwerftocht is een leuke en creatieve manier om te leren omgaan met het GPS-oriëntatiesysteem en meer te zien en leren over Veenhuizen. Ook zeer geschikt om te doen met kinderen!

Duur: +/- 1,5 uur
Zie: Zwerftocht voor de actuele prijzen


OP FIETSE (FIETS GPS-FOTOPUZZEL TOCHT)
Ontdek de mooie omgeving van Veenhuizen op de fiets. De fietstocht is ongeveer 40 km lang en komt langs diverse historische bezienswaardigheden en de mooie natuur van zowel Groningen, Friesland als Drenthe. 

Nadat je de materialen hebt opgehaald is het tijd om op pad te gaan. In de GPS staan diverse punten (waypoints). De punten staan alleen niet in de juiste volgorde. Aan de hand van de meegekregen foto’s, weet je wanneer je op een locatie bent aangekomen. Beantwoord vervolgens de vraag behorende bij deze locatie en vindt de juiste route. Deze fietstocht is leuk voor jong en oud! Tegen een meerprijs is het mogelijk om een fiets te huren of een picknickmand voor onderweg van Bitter en Zoet mee te krijgen. 

Duur: Je mag er de hele dag over doen!
Zie: Op fietse voor de actuele prijzen

Informatie en reserveringen
W: https://www.actief-veenhuizen.nl
T: 0592-785804
E: info@actief-veenhuizen.nl
Let op: reserveren is noodzakelijk!

Prijzen

  • Volwassenen van € 5,00 tot € 12,50

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!