10x kindercampings vol vermaak

Ben je op zoek naar campings waar je samen met je kinderen kunt kamperen? In Drenthe vind je de leukste familiecampings voor een heerlijk verblijf met je gezin. Trek er samen op uit voor een weekendje weg of een langer verblijf in de vakantie. Bekijk onze 10 tips met de gezelligste campings voor kinderen. De campings bieden veel leuke activiteiten en er is van alles te beleven in de directe omgeving. 

Leuke campings voor kinderen

Onze top 4 voor je uitgelicht

De Blauwe Haan

De Blauwe Haan barst van de speelterreinen, zowel buiten als binnen. Maar de grote speelplaats met zand, waterpomp en door-kruip-en-sluip-bosjes is misschien wel de leukste plek op de camping. Goed voor uren speelplezier.

Boek je plek
Een speelplaats met zand, water, een glijbaan en spelende kinderen.

Camping Zwinderen

Deze kleine, autovrije camping met verwarmd buitenzwembad heeft een leuke dierenweide met lieve konijnen en kippen. In het naastgelegen bos vermaken de kinderen zich eindeloos. Tijdens het hoogseizoen worden er dagelijks leuke activiteiten georganiseerd.

Boek je plek
Een groep kinderen zit rond een kampvuur op een camping.

De Norgerberg

Kom lekker kliederen met zand en water in de spetterpoel. Neem een duik in het zwembad met schuifdak. Of wandel het belevingspad in het bos vlakbij de camping. Genoeg te doen voor het hele gezin op Camping de Norgerberg.

Boek je plek
Kinderen spelen in een speeltuin.

De Berenkuil

Een speelvijver, een waterspeeltuin, een binnenspeeltuin en nog veel meer. Op deze familiecamping vervelen de kinderen zich geen moment. Overal vind je speelplekken en worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Boek je plek
Een zwemplas met strand en glijbaan.

Meer tips in Drenthe

5x kriebels in je buik

5x kriebels in je buik Jongen en meisje zitten in een attractie met de armen in de lucht.

Houd je van een beetje avontuur? Sjees van een waterschans of maak een wilde rit in de achtbaan. Bekijk deze vijf tips waar je echt de kriebels van in je buik krijgt.

5x de leukste kinderroutes

5x de leukste kinderroutes Een vader fietst in de zomer lachend door het bos met zijn twee kinderen.

Ga op zoek naar kabouters. Volg het spoor van de sabeltandtijger. Of struin door de bossen. In Drenthe vind je achter elke boom een nieuw avontuur. Wij hebben vijf leuke kinderroutes op een rij gezet.

10 mooie zwemplassen

10 mooie zwemplassen Zwemplas midden in het bos in Drenthe. Een vader speelt in het water met zijn twee zonen.

In Drenthe kan je heerlijk verkoeling zoeken in één van de vele zwemplassen, vaak gelegen midden in de natuur. Neem een duik in het heldere blauwe water van één van deze 10 zwemplassen.

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!