Neem alvast een kijkje

4

Bungalow 48


Indeling
De indeling van de bungalow: apart ruimte met een apart toilet waarin ook de wasmachine, wa…

Indeling
De indeling van de bungalow: apart ruimte met een apart toilet waarin ook de wasmachine, wasdroger en een oven staat, aparte badkamer met inloopdouche en een wasbak  slaapkamer één waarin een één éénpersoonbed staat, slaapkamer twee staan twee één persoonsbedden en in slaapkamer drie staat een twee persoons boxspring, open keuken (gasfornhuis koelkast, combimagnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en een broodrooster), eettafel en een woonkamer (bank en twee royale fauteuils) met tv en een houtkachel. Zowel de keuken als de woonkamer kijken uit op de royale tuin met een natuurlijke omheining dat zorgt voor veel privacy. Er zijn twee terrassen waar u heerlijk kunt genieten van de natuur, de rust en de dieren. Er is een terras met een diningset een terras met ligbedden.  

Tevens is er een parkeerplaats, voor één auto.

Zie voor een impressie van deze gezellige bungalow: http://www.micazu.nl/vakantiehuis/nederland/drenthe/exloo/bungalow-48-38632/

Park en omgeving
Exloo is gelegen op de Hondsrug en staat bekend om de prachtige natuur. Vakantiepark de Hunzebergen ligt aan de rand van boswachterij Exloo waar gesloten naald- en loofbos, open heide en stuifzanden elkaar afwisselen. Te voet of te fiets, de omgeving heeft voor jong en oud veel te bieden.
Op het vakantiepark zelf is een speelweide en een pumptrack. Verder is er voor de kinderen in het Hunzebos een mooie avontuurlijke wandelroute van 2 km aangelegd, de zogenaamde Sabeltandtijgerspoor. Hier kunnen kinderen klimmen, met de kabelbaan naar beneden gaan, balanceren op een touwbrug etc. kortom genoeg leuke uitdagingen waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Verder zijn er talrijke knooppuntroutes voeren je te voer of te fiets door de dichte bossen en langs bijzondere hunebedden. Indien u geen fietsen mee kunt nemen kunt u bij Fietspunt Exloo fietsen huren. Verkent u het prachtige Drentse landschap liever op een andere manier dan kunt u E-bikes, E-choppers of E- cruisers (100% elektrische fluisterstille en milieuvriendelijke voertuigen) huren bij Eko tours. Daarnaast biedt Eko tours diverse excursies aan.
Verder kunt u een bezoek brengen aan kabouterland Exloo, het Schaapskooi in Exloo, openluchtzwembad ‘De Leewal’, nabijgelegen Golfpark Exloo – 18-holes golfbaan biedt uitdagende holes en een gezellig clubhuis met een goede kaart, Wildlands in Emmen (dierentuin), attractiepark Drouwenerzand. Indien u liever voor de ontspanning gaat kunt u 100 meter verderop terecht bij Fletcher Hotel met wellness faciliteiten en een overdekt zwembad. Daarnaast zijn er zowel in Exloo als in de omgeving van Exloo verschillende horecagelegenheden, voor ieder wat wils. Van typisch Drentse kost tot restaurants waar culinaire hoogstandjes worden geserveerd.

Bijzonderheden
De bungalow is enkel te huur voor recreatie.
De huurprijs is inclusief linnengoed, schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Alleen de borgsom is niet inbegrepen bij de huurprijs.  
Huisdieren zijn niet toegestaan en ook is het verboden te roken.
Bij vertrek de bungalow bezemschoon opleveren.

Prijzen

  • van € 300,00 tot € 840,00 zie voor tarieven: https://www.micazu.nl/vakantiehuis/nederland/drenthe/exloo/bungalow-48-38632/

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

Hunzebergen
Valtherweg 3648
7875 TB Exoo
Plan je route

vanaf jouw locatie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!