Neem alvast een kijkje

Vakantiewoning Typisch Norg


Meer informatie

Typisch Norg, unieke vakantiewoning

Wij bezorgen u een onvergetelijke vakantie in Norg. Op een bijzonder mooie locatie in het historische gedeelte van brinkdorp Norg staat deze vakantiewoning, Typisch Norg, met de luxe, gastvrijheid en het wooncomfort dat we hedendaag…

Typisch Norg, unieke vakantiewoning

Wij bezorgen u een onvergetelijke vakantie in Norg. Op een bijzonder mooie locatie in het historische gedeelte van brinkdorp Norg staat deze vakantiewoning, Typisch Norg, met de luxe, gastvrijheid en het wooncomfort dat we hedendaags kennen. Typisch Norg is een sfeervolle zespersoons woning met keuken, eethoek en een zitgelegenheid. De slaapkamers beschikken over  tweepersoons bedden. De woning heeft een badkamer met douche, bad en toilet. Daarnaast beschikt het verblijf ook over TV, radio, gratis wifi. Deze woning is geschikt voor langere verblijven. Ook mag u gebruik maken van de mooie tuin  In verband met de setting en inrichting is onze vakantiewoning niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar. De vakantiewoning is compleet gerenoveerd en voorzien van alle benodigde spullen om een onvergetelijke vakantie te vieren in Drenthe.

Norg, Drenthe Typisch Norg ligt op slechts 200 meter van het centrum van Norg, waar diverse restaurants, terrasjes en winkels zijn. Rondom zijn tal van andere historische boerderijen en brinken met oude eiken. De natuurgebieden rond Norg zijn erg afwisselend (o.a. Drents Friesewold, Landgoed Mensinghe, Noordsche Veld, Drentsche Aa, Fochteloërveen, Langeloërduinen, De Onlanden). De vele Fiets- en wandeltochten voeren door bossen, over heidevelden, door prachtige brinkdorpen en langs zandverstuivingen, schaapskudden en prehistorische hunebedden.

Het bijzonder dorp Veenhuizen, met een wonderlijke geschiedenis, waar ook nu nog van alles te zien is en te beleven valt, ligt op 7 km afstand.

Binnen een straal van 25 km ligt de stad Groningen met diverse musea. De prachtige binnenstad heeft vele winkels en restaurants. Ook de Drentse hoofdstad Assen, met onder andere het Drents museum, is nabij. Overdekt zwembad op loopafstand (ongeveer 1,5 km). Openluchtbad binnen 10 km in Vries en Veenhuizen, Natuurbad Ronostrand op 10 km. Golfbaan Holthuizen in Roden is 8 km verderop (9 holes). De Drentse Golf & Country Club in Assen is op 10 km (27 holes). 

In de buurt

Toon resultaten

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!