Neem alvast een kijkje

8

Recreatiewoning Drenthe


Wilt u er even tussen uit. Lekker op vakantie of bent u op zoek naar een ruime omgeving om "thuis" te werken, dan hebben wij de oplossing voor u.

Bij deze bieden wij onze heerlijke luxe ruime (6-persoons) recreatiewoning in Een (Drenthe) te huur aan.  We hebben de woning net gerenoveerd en voorzien van een luxe stoomcabine met whirlpool, nieuwe ruime keuken met amerikaanse koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, combi-magnetron en heerlijk ruim terras. De woning is voorzien van supersnelle glasvezel WIFI !! In de berging staan een wasmachine en een wasdroger tot uw beschikking.…

Wilt u er even tussen uit. Lekker op vakantie of bent u op zoek naar een ruime omgeving om "thuis" te werken, dan hebben wij de oplossing voor u.

Bij deze bieden wij onze heerlijke luxe ruime (6-persoons) recreatiewoning in Een (Drenthe) te huur aan.  We hebben de woning net gerenoveerd en voorzien van een luxe stoomcabine met whirlpool, nieuwe ruime keuken met amerikaanse koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, combi-magnetron en heerlijk ruim terras. De woning is voorzien van supersnelle glasvezel WIFI !! In de berging staan een wasmachine en een wasdroger tot uw beschikking.
Uiteraard wordt de woning na iedere boeking extra goed schoongemaakt en  gedesinfecteerd, zodat u met een veilig en gerust gevoel bij kunt komen van alle (corona) drukte en stress.

Op één van de mooiste plekjes in Drenthe, in het bos en nabij het water, is onze vrijstaande vakantiewoning gelegen.
Ons Vakantiehuis ligt midden in het bos aan een vennetje op een kleinschalig, particulier recreatiepark. Rust en ruimte vind je hier volop.
Onze vakantiewoning ligt in een prachtig natuurgebied en staat op een 1,6 hectare groot, gedeeld bosperseel.
De woning is compleet ingericht, heeft een snelle WIFI-verbinding en is voorzien van CV.
De woning beschikt over drie royale slaapkamers, die zijn voorzien van box-spring bedden. Boven en beneden bevinden zich een grote badkamer met onder andere een luxe stoomcabine met een whirlpool en massagejets.
Daarnaast beschikt de woning over een infrarood sauna, zodat je hier heerlijk tot rust kunt komen.
Bij onze recreatiewoning staan twee damesfietsen en twee herenfietsen, die te huur zijn voor 10 euro per fiets per verblijf.

De kosten voor de woning zijn helder en transparant:
voor / na seizoen
midweek / langweekend: € 500
week.                             : € 650
Hoogseizoen:
week                              : €750

Schoonmaakkosten.      : € 65     (€75 bij verblijf met huisdieren)
Beddengoed                  : € 6,- per persoon (verplicht)
Huisdier.                         : € 2,50  per dag
fietsverhuur                    : € 10 per fiets voor de gehele huurperiode

Wisseldagen zijn: Maandag en vrijdag.
Wij vragen €150 borg, deze wordt binnen 3 dagen na vertrek met u verrekend.

Kijk voor beschikbaarheid op onze website: www.recreatiewoningdrenthe.nl

Prijzen

  • Regulier van € 500,00 tot € 750,00 voor / na seizoen: midweek / langweekend: € 500 week: € 650 Hoogseizoen: week : €750 Schoonmaakkosten : € 65 (€75 bij verblijf met huisdieren) Beddengoed : € 6,- per persoon (verplicht) Huisdier: € 2,50 per dag fietsverhuur : € 10 per fiets voor de gehele huurperiode Wisseldagen zijn: Maandag en vrijdag. Wij vragen €150 borg, deze wordt binnen 3 dagen na vertrek met u verrekend. Kijk voor beschikbaarheid op onze website: www.recreatiewoningdrenthe.nl www.recreatiewoningdrenthe.nl

In de buurt

Toon resultaten

Hier vind je ons

Recreatiewoning Een - Drenthe
Amerika H 20
9342 TN Een
Plan je route

vanaf jouw locatie

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de leukste tips en inspiratie uit de Oerprovincie van Nederland.

Schrijf je in!